Hoca Ahmet Yesevi Cad.No:27/95 Kuruçeşme Mevkii, İzmir
bu...
Özge hanım ile acil de denk geldim 39 hafta 4 günlük hamileyim ve kendisi çok güzel ilgilendi ve çok açıklayıcı yorumlar yapıyor anne adaylarıni dikkatli dinliyor ve üşengeç değil güler yüzlü herkese tavsiye ederim ben kendisinden çok memnun kaldım umarım dogumada kendisi denk gelir
k.....
Özge Hanım'dan memnun kalmadım. Reglimle alakalı birtakım anormallikler sebebiyle gitmiştim fakat neden olduğunun bile cevabını alamadan hızlıca muayene edilip gönderildim. Sıkıntımı anlatmam dışında bir iletişim kuramadık.
a....e
Transerkek bireyim ozge hanimdan Allah razi olsun cinsiyet hanemin degismesi icin actigim davada istenilen genital muayenem icin istenilen belgemi almaya gitmistim cok yardimci oldu hic dışlamadı homofobiklik yapmadı. Allah senden razi olsun doktor hanim ne büyük dua aldiniz bir bilseniz
y.....
Özge hanıma çok teşekkür ediyorum özel hastanelerde ameliyat denilen rahatsızlığımı 10 dk da sonuçlandırdı alanında çok becerikli yumuşak davranan hastasını azarlamayan mükemmel bi doktor Rabbim yolunu açık etsin
sa...t
doktor özge hanımdan hıç memnun kalmadım çünkü kendısıne genel kontrol ıcın gıttıgımde sadece 1 dk benımle ılgılenıp hıc bır sıkıntım olmadıgımı gayet saglıklı oldugumu soyledı. fakat 10 gun sonra kadar acıl bır durum ıle ozel bır hastaneye gıttıgımde yumurtalıklarımda kıst oldugumu ogrendım. baska bır doktora gıtmeseydım bu durumdan hıc haberım olmayacaktı. Anlamadıgım şey baska doktorun gördugunu özge hanım nasıl görmuyor . Kimseye tavsıye etmıyorum kendısını kesınlıkle gıtmeyın
ze...k
kendisine arkadaş tavsiyesiyle gittim.Doğru bir karar verdiğimi ameliyat sonrası daha iyi anladım.Kendisi öncelikle harika bir insan ÇOK BAŞARILI BİR DOKTOR. İlgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
ha...n
Yaklasik 8 gun once dogum olmustur. Dogum oncesi belden yapilmasini istemedigimiz halde yapilan ignenin yan etkisi olarak bas agrisi mide bulantisi asiri sekilde mevcuttur.lutfen dogum yapacak olanlar belden igne yaptirmayin.....3 gundur hastane hastene geziyoruz agri yuzunden...bunun icin gerekli merciler ile gorusucem .....hakan 0555 996 5448
ni...y
bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim 7.5 aylık hamileydim üstelik saolsun kabul etti beni önceki doğumumda doğumdan sonra ayağa kalkınca bayılıyordum kan takviyesi yapmışlardı özge hanım bunu direk söyledi güvenilir ilgili harika bir insan
he...i
ilk defa gittim memnunda kaldım nasıpse degıstırmeyı dusunmuyorum anlayışlı biri.. ilgi gösteriyor hastasına :) sabırla sorularınıza cvp verıyor. bi doktordan şimdilik beklenecek herşey var!!!
me...m
dürüstlügü ve paradan önce insan saglıgına önem vermesi teşekür ederim
Özge Özcan İşcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Özcan İşcan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Özge Özcan İşcan adresi nerede?Özge Özcan İşcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoca Ahmet Yesevi Cad.No:27/95 Kuruçeşme Mevkii İzmir
- Kozağaç Mahallesi Özmen Caddesi No:147 Buca
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Özcan İşcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özge Özcan İşcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özge Özcan İşcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Özcan İşcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özge Özcan İşcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özge Özcan İşcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Özge Özcan İşcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları