Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Özel NCR International Hospital
Mücahitler Mahallesi Gazi Muhtar Paşa Bulvarı No:56, Şehitkamil
Özel NCR International Hospital
oy...a
Çok tatlı bir doktor. Güler yüzlü bilgili. Riskli gebelikte hasta psikolojisinden çok iyi anlıyor.
di...a
Ben hamile oldugumu ogrendigimde kac dktora gittiysem besinci ve sezeryan oldugu icin riskli oldugunu dogumumun olumle sonuclanabilecegini soyledi ve daha sonra arastirmalarim uzerine özge hanimi buldum cok korkuyordum vee deli gibi endise icerisindeydim cok kibar cok sicak karsiladi beni sanki hastasi degilde bir arkadasi gibi davrandi sikintimi anlattim risklerimi guzel ve detayli anlatti ama olabilrde olmayabilrde dedi benim icin en onemlisi dogursanda dogurmasanda yanindayim demesi beni sahiplenmesi cok hosuma gitti seni seviyorum dr özge haftaya gorusmek uzere
bu...l
Gebeliğinin basından doğuma kadar birlikte yol aldık. Çok da memnun kaldım. Sezaryenden sonra ilk ayağa kalkmam bile çok kolay oldu. Herşey için çok teşekkür ederiz.
n....g
Özge hanım gerçekten ilgili ve ilgili bir doktor.Kadın doğum doktorlarının odası benim için çok büyük bir fobi idi.Neyseki sayesinde pek yıpranmadan atlattım.(jinekolojik muayene herkesin kabusudur)Herkese tavsiye ederim.
t.....
İlk defa gittim pozitif bi enerjisi var Guler yüzlü kendini rahat hissedebileceğim tatlı bi doktor gebelik şüphesi ile ilgili gittim suan da bi gebelik söz konusu uzun bi süreci birlikte geçirebileceğiz
m....
Gebeliği mi öğrendiğimde doktor araştırmaya başlamıştım. Çevremden önerilerle kendisine gittim.. Gayet iyi bir hekim. 11 haftalık hamileyim gayet güzel takip ediliyoruz. HOŞ sohbeti ve güler yüzlülüğüyle her muayenede memnun kalıyorum. Detaycı bir hekim herşeyi inceliyor araştırıyor.. Özellikle bu yüzden kendisini çok seviyorum. Bebeğime bende emin ellerde olduğumuzu hissettik. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. İnşallah bundan sonrada hep Özge Hanıma gidiceğim.
se...
Gebe olduğumu hissedince gittim çok iyi bir doktor çok memnunum.Kendisi ve asistanı çok güler yüzlü birisidir seviyorum ve gidiyorum.
Öncelikle Özge Hanım çok ilgili, güler yüzlü bir hekim.Ben çok memnunum.Gebeydim, bebek aldırma işlemi yaptırdım.Yapılan işlemden çok memnun kaldım.Her türlü, her şekilde iletişim sağlayabiliyorum. Sosyal medya, telefon üzerinden ne zaman birşey sorsam cevap veriyor.Özellikle bu yüzden çok memnunum.
Mantar tedavisi için gitmiştim.Ayrıca gebelik var mı yok mu diye gittim.Tedavimden memnun kaldım.Tesadüfen gitmiştim.Çok hoş görülü, çok güzel ilgileniyor.Bundan sonra kendisine devam edeceğim.
Gebelik sürecinde eşimin takibini sağladı,daha sonra doğumunu gerçekleştirdi.İlgili, özen gösteriyor. Allah razı olsun.Ne zaman gitsek güler yüzle karşılıyor.Gayet memnun kaldık.Herşeyde bize kolaylık sağladı.
Özge Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Öztürk, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Özge Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Randevu.
Özge Öztürk adresi nerede?Özge Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mücahitler Mahallesi Gazi Muhtar Paşa Bulvarı No:56 Şehitkamil
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özge Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özge Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özge Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Özge Öztürk hangi dilleri konuşuyor?Özge Öztürk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özge Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özge Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özge Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Özge Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özge Öztürk hangi sigortaları kabul ediyor?Özge Öztürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Şehitkamil bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Magdeburger Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Quick Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Hepiyi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Aveon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları