Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi
Polatlı 2 Cad.İdil Sok.No:44 Andiçen Mah., Sincan

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

K
Konum: Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi Diğer

Özgül hocamla tanışmam 2020 yılında kızıma hamileliğimle gerçekleşti. Tüm kontrollerimi ve sürecimi kendisinde sağladım. Kendisi o kadar ilgili, bilgili ve cana yakındı kii ailemizde biri oldu,çok sevdiiik:) Kızımı normal bir doğumla,sağlıcakla kucağıma aldım. Şimdi ikinci gebeliğimde de kendisiyle beraber oğlumu bekliyoruz.İyi kiii Özgül hocamlaaaa karşılaştııık, kendisine minnettarım. Yolu hep güzel insanlara çıksın,güzel doktorumun.

Canım benim .teşekkür ederim

Konum: Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi Diğer

Özgül Hocam ile yollarımız geç kesişti ama iyi ki de kesişti. Kendisi hem kontroller de çok cana yakındı iç rahatlattı ve en ufak detaya kadar atlamadan aktardı. Hem de doğum sırasında bir anne gibi yaklaşarak evladıma en huzurlu en sakin şekilde kavuşmama yardımcı oldu. 39. Hafta kontrolüm de durumumu tehlikeli gördüğü için acil durum ile sezeryana alındım ve o gün aslında birçok doğumun olduğu en yoğun günlerindendi yine de beni ve evladımı riske atmadan bizim için en iyisini yaptı. Kısa sürede toparlandım ve ayağa kalktım bunda da hocamızın deneyimi eminim ki çok etkili. Öncelikle kendisine bir hekim olarak minnettarım, ameliyathanede korkup ağladığım da bir anne edasında sevgiyle sarıp sarmaladı. İyi ki siz

Çok teşekkür ederim

Konum: başka bir yer Diğer

Özgül hocamla 6. Haftamda yaşadığım kanama sonucu tanıştık. İlgisi, anlayışı ve bilgilendirmeleri çok hoşumuza gitti. Sonrasında lokman hekim hastanesinden doğum paketi alarak sürecimize devam ediyoruz. Hamileligimin bir kısmı yoğun kusma ve bulantilar sebebi ile hastanede yatış ile geçti. Bu süreçlerde canım hocam ilgisini hiç eksik etmedi. Resmen bir anne şefkati ile yaklaştı. Ailecek Özgül hocamı çok seviyoruz. Ve eminiz ki doğum sürecimiz de hem hocam hem çalışanlar sayesinde harika geçecek. Herkese tek tavsiye ettiğim doktordur.

Konum: Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi Diğer

Özgül Hanımla gebeliğimin ilk anından itibaren beraber süreç geçirdik. Kendisi çok naif ve kibar hayran kalacağınız bir doktor diyebilirim. Gebeliğimin sonlarında gebelik zehirlenmesi geçirdim ve bu sürecimde benimle çok igilendi olacakları ve olabilecekleri detaylı anlattı ve gerekli tedavi sürecinde olsun aklımda soru işareti bırakmadı. Bir sorunum olduğunda gece gündüz haftasonu farketmeksizin her aradığımda açıp gerekli ilgiyi gösterdi.19 Şubat'ta erken doğum yapmak zorunda kaldım. Evde suyum gelmişti ve hemen aradım direkt hastaneye gelmemi durumumum normal olmadığını telaş etmemem gerektiğini söyledi ben de soğukkanlı bir şekilde gittim beni bekliyordu.Sonra acil sezeryana alındım o anki korkularım doktorumun naif ses tonuyla benimle konuştuğu anda geçiverdi. Rüya gibi bir doğum yaptım eli de kendi gibi naif olduğu için ağrısız sancısız çok güzel bir doğum süreci geçirdim. Fırsat buldukça bebişimle ziyaretine gideceğim inşallah

Konum: Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi Diğer

Özgül Hanım sayesinde Hamilelik ve doğum sürecim sorunsuz bir şekilde tamamlandı ikinci sezaryenim di işini böyle ciddi profesyonel şekilde yapan bir hekimle yolum kesiştiği için gerçekten çok şanslıyım şimdi oğlum iki aylık oldu Allah ondan razı olsun her sorumu ve kaygılarımı itinayla karşıladı gözünüz kapalı güveneceğiniz nadir hekimlerden birisi kendisi oğlumu bana sağlıklı bir şekilde kucağıma almama vesile oldu kendisini çok sevdiğimi belirtmek isterim :)

Konum: Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi Diğer

Doktor hanım ile gebeliğim 19 haftasında tanıştım. Tesadüfen oldu ama iyi ki oldu. Doktor hanım mesleki donanımı, hiç bir detayı atlamadan sizi bilgilendirmesi,hastaya yaklaşımı ve ilgisi ile benim çok güzel hamilelik süreci geçirmemi sağlıkla bebeğimi kucağıma almamı sağladı. Doğuma girdiğimizde elimi tutup bana güç ve moral verdi. Kendisine çok teşekkür ederim. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Hem siz hem bebeğiniz emin ellerde .

Konum: Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi Diğer

Gebeliğimden dolayı gittim bilgilendirmeleri yeterli ve kapsamliydi dogumumuda beraber gerceklestirdik cok memnun kaldim guler yuzlu ilgili bir doktor

Konum: Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi Diğer

Merhaba 19 haftalik hamileyim. Doktor hanima ilk defa kontrole gittim. Kendisi gerekli tüm bilgilendirmeleri yapti. Samimi davranışları ile güven veriyor. Herkese tavsiye ediyorum.

Çok teşekkür ederim

Tesadufen gittigim bir doktor.ancak çok ilgili, isinin ehli bir doktor.Biraz asık yüzlü gibi dursa da kesinlikle degil.Cok sevecen.Bircok kadin dogumcu kadinlara karsi cok aksi ve ters olmasina rağmen, yaklasimi sabirli ve nazik. Ki bu çalışma temposuna birazcik yüzünün asilmasida cok cok normal.Basarilar Özgül Hocam