Sinire yakın olan yarı gömülü yirmilik dişimi çektirdim. Çok korkarak gittim ancak işlem esnasında hiçbir şey hissetmedim. Yarım saat sonra hastaneden ayrıldım. Doktorun eli çok hafif, ilk günün akşamında olmama rağmen ağrım bile yok. İyi bir doktor arayışındaysanız gidip görüşmenizi öneririm.
zi...n
Dün gömülü 20'lik diş çekimimi gerçekleştirdi Özgün Hocam. Kendinden emin tavrı ve işlem boyunca benimle konuşup rahatlatması, adım adım ne yaptığını anlatması çok korkarak ve gergin başladığım operasyonun ortalarına doğru rahatlamama çok yardımcı oldu. Kesinlikle güven veren bir hekim, tavsiye ederim.
be...z
Gömülü yirmilik diş çekimi için kendisiyle karşılaştık. Sevecen tavrı her yaptığı işlemi an ve an söylemesi güler yüzlü olması benim dişçi korkumu az da olsa yenmemi sağladı kendisine ve asistanına teşekkür ediyorum.
d....d
Çok sıkıntılı bir 20 lik dişim ve çene problemim vardı. Azıcık açabildiğin çenemle gömülü diş ameliyatını o kadar profesyonelce yaptı ki minnettarım kendisine. Hem elinin hafifliği hem hastaya olan yaklaşımı ve rahatlatması ile çok iyi bir tedavi süreci geçirdim. Kesinlikle tavsiye ediyorum
se...l
Bana yaptığı implantlardan çok memnunum. Hiç problem çıkmadı. İki sene önce yaptırdım. Kendi dişim gibi yemek yiyebiliyorum.
Özgün Şenyurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgün Şenyurt, Diş Hekimi, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi.
Özgün Şenyurt adresi nerede?Özgün Şenyurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Avcılar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgün Şenyurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgün Şenyurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özgün Şenyurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgün Şenyurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgün Şenyurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgün Şenyurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Özgün Şenyurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Avcılar bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Avcılar bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Avcılar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Avcılar bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Avcılar bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Avcılar bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Diş Hekimleri
Avcılar bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Avcılar bölgesinde SGK kabul eden Diş Hekimleri