Özel Medinova Hastanesi
Efeler Mahallesi İzmir Bulvarı No:82, Aydın

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Özel Medinova Hastanesi Diğer

Özgür Hoca ile 2019 yılında tavsiye üzerine yollarımız kesişti.İyikide öyle oldu, bebeğimde erken aylarda sağ aortik ark olduğunu farkedip, bizi bebek yoğun bakımı olan bir hastaneye yönlendirdi kendisi. İlk bebeğimde doğumuma giremedi ama şimdi ikinci hamileliğim ve inşallah bu kez doğumda beraber oluruz. Kendisinden çok ama çok memnunuz, hem teşhisleri, hem hekimliği hem de güler yüzüyle en sevdiğimiz doktorumuz kendisi.Sağolsun ne zaman yazsak geri döner yardımcı olur

Konum: Özel Medinova Hastanesi Diğer

2019 yılında Özgür Bey beni bebeğime kavuşturdu. Tüm süreçte ilgisini hiç esirgemedi. Zor bir sezeryandı çünkü akabinde hemen miyomum alınacaktı. İzmir de benim diyen doktorlar bu ameliyatı yapmaktan kaçındılar, çok fazla kanama riski olduğu için. Özgür bey 1 ünite kan bile kullanmaya gerek kalmadan hem bebeği hem miyomu aldı. 2022 yılında ise labioplasti ameliyatı oldum kendisine, aradan geçen onca yıl hasta sayısını belkide 10-20 ye katlamasına rağmen hala ilgili hala hastasına arkadaş gibi davranan bir insan. Kısacası işini gönülden ve layıkıyla yapan güleryüzlü bir hekim

Konum: Özel Medinova Hastanesi Diğer

İlk hamileligimde gitmistim ozgur beye devlet hastanesinda olmasina ragmen ilgisi nezaketi ve bilgisiyle gercekten cok iyidi... Ve 2. Kez anne olmak istedigimde tedavi olmam gerekiyordu once allah sonra ozgur bey sayesinde tedavimin ilk ayinda hamile kaldim ..ozgur bey iyi ki varsiniz iyi ki bizim doktorumuz oldunuz .. tereddut etmeden direk tercih edilicek doktor ozgur. Arisoyy basarilarinizin devamini dilerim

Konum: Özel Medinova Hastanesi Diğer

Doktor bey işini son derece iyi yapan ender doktorlardan mükemmel hekimliğinin yanında güler yüzlü detaylı açıklamalarda bulunan bir hekim ilk doğumumda yaşadığım sıkıntılardan dolayı ikinci doğumdan çok korkuyordum ama doğumum çok güzel geçti sezeryan doğum yapmama rağmen iki günde toparlandım iyi ki tanımışız özgür beyi herşey için teşekkürler aydın çok şanslı

Konum: Özel Medinova Hastanesi Diğer

3. Gebeliğim için gittim kendisine şu zmaana gördügüm en ilgili en Güler yüzlü Dr kesinlikle tavsiye ederim

Konum: Özel Medinova Hastanesi Diğer

Verilen sezaryen gununden once geldi bebegimiz.Doktorumuz nobetciymis sag saglim sorunsuz gerceklesti dogum.Doktorumun sehir disinda olmasi sebebiyle Özgür Hocam devraldi.Ilgisine nezaketine cok cok tesekkur ederim.Iyiki tanidim diyebilecegim mukemmel bir insan.

Özgür bey önceki çalıştığı yerde doktorumdu 9 ay boyunca guleryuzluluguyle ilgisiyle hıc aklımda soru işareti bırakmadı. Esiminde benimde sorularimizi hep ilgiyle cevaplandirdi.Erken doğum riskim vardı beni o kurtardı. Şimdi yeniden hamileyim ve yine ona gideceğim. Özgür beyi düşünüyorsanız hıc tereddüt etmeyin derim. Allah ondan razi olsun

Konum: Özel Medinova Hastanesi Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar

Özgür beyi daha önce çalıştığı hastaneden duymuştuk işini ne kadar severek yaptığını ilgisini. Bizde kendisine gittik daha odasına girer girmez size olan yaklaşımı güler yüzlülüğü ile doğru yerde oldugunuzu anlıyorsunuz. Her soruya çok güzel birşekilde yanıt verdi detaylı birşekilde bilgilendirdi. Iyi ki tanımışız kendisini bundan sonraki doktorumuz tereddütsüz Özgür beydir.

Mesleğini en iyi şekilde yapan doktorumdan çok memnun kaldım. Herzaman güler yüzlü her zaman sorduğunuz sorulara hic kafanızda şüphe bırakmadan cevaplayan sonsuz güven aşılamayı başaran bir hekimdi benim için. Hamileliğimin ilk ayindan 9 ayin sonuna kadar hic acaba başka bir uzmana da gitsem mi demedim. Doğumum bayrama denk geldiğinde bile dualarım kabul olmuş icapci doktor kendi hekimime denk gelmişti. Oğlumu sağ salim kucağıma almama yardımcı olduğu için çok tesekkur ederim. İnşallah kendiside hep iyi insanlarla karşılaşır

Tanıdigim en iyi kadın doğum dr.ve bebegimi saglikla kucagima almami saglayan dr teşekkür ederim.saygideger ,işinde uzman bir dr.sinem ersoy