Hasta
Özgür Hoca ile 2019 yılında tavsiye üzerine yollarımız kesişti.İyikide öyle oldu, bebeğimde erken aylarda sağ aortik ark olduğunu farkedip, bizi bebek yoğun bakımı olan bir hastaneye yönlendirdi kendisi. İlk bebeğimde doğumuma giremedi ama şimdi ikinci hamileliğim ve inşallah bu kez doğumda beraber oluruz. Kendisinden çok ama çok memnunuz, hem teşhisleri, hem hekimliği hem de güler yüzüyle en sevdiğimiz doktorumuz kendisi.Sağolsun ne zaman yazsak geri döner yardımcı olur
f....b
2019 yılında Özgür Bey beni bebeğime kavuşturdu. Tüm süreçte ilgisini hiç esirgemedi. Zor bir sezeryandı çünkü akabinde hemen miyomum alınacaktı. İzmir de benim diyen doktorlar bu ameliyatı yapmaktan kaçındılar, çok fazla kanama riski olduğu için. Özgür bey 1 ünite kan bile kullanmaya gerek kalmadan hem bebeği hem miyomu aldı. 2022 yılında ise labioplasti ameliyatı oldum kendisine, aradan geçen onca yıl hasta sayısını belkide 10-20 ye katlamasına rağmen hala ilgili hala hastasına arkadaş gibi davranan bir insan. Kısacası işini gönülden ve layıkıyla yapan güleryüzlü bir hekim
em...e
İlk hamileligimde gitmistim ozgur beye devlet hastanesinda olmasina ragmen ilgisi nezaketi ve bilgisiyle gercekten cok iyidi... Ve 2. Kez anne olmak istedigimde tedavi olmam gerekiyordu once allah sonra ozgur bey sayesinde tedavimin ilk ayinda hamile kaldim ..ozgur bey iyi ki varsiniz iyi ki bizim doktorumuz oldunuz .. tereddut etmeden direk tercih edilicek doktor ozgur. Arisoyy basarilarinizin devamini dilerim
d....ö
Doktor bey işini son derece iyi yapan ender doktorlardan mükemmel hekimliğinin yanında güler yüzlü detaylı açıklamalarda bulunan bir hekim ilk doğumumda yaşadığım sıkıntılardan dolayı ikinci doğumdan çok korkuyordum ama doğumum çok güzel geçti sezeryan doğum yapmama rağmen iki günde toparlandım iyi ki tanımışız özgür beyi herşey için teşekkürler aydın çok şanslı
gü...d
3. Gebeliğim için gittim kendisine şu zmaana gördügüm en ilgili en Güler yüzlü Dr kesinlikle tavsiye ederim
f....t
Verilen sezaryen gununden once geldi bebegimiz.Doktorumuz nobetciymis sag saglim sorunsuz gerceklesti dogum.Doktorumun sehir disinda olmasi sebebiyle Özgür Hocam devraldi.Ilgisine nezaketine cok cok tesekkur ederim.Iyiki tanidim diyebilecegim mukemmel bir insan.
n....a
Özgür bey önceki çalıştığı yerde doktorumdu 9 ay boyunca guleryuzluluguyle ilgisiyle hıc aklımda soru işareti bırakmadı. Esiminde benimde sorularimizi hep ilgiyle cevaplandirdi.Erken doğum riskim vardı beni o kurtardı. Şimdi yeniden hamileyim ve yine ona gideceğim. Özgür beyi düşünüyorsanız hıc tereddüt etmeyin derim. Allah ondan razi olsun
r.....
Özgür beyi daha önce çalıştığı hastaneden duymuştuk işini ne kadar severek yaptığını ilgisini. Bizde kendisine gittik daha odasına girer girmez size olan yaklaşımı güler yüzlülüğü ile doğru yerde oldugunuzu anlıyorsunuz. Her soruya çok güzel birşekilde yanıt verdi detaylı birşekilde bilgilendirdi. Iyi ki tanımışız kendisini bundan sonraki doktorumuz tereddütsüz Özgür beydir.
.....
Mesleğini en iyi şekilde yapan doktorumdan çok memnun kaldım. Herzaman güler yüzlü her zaman sorduğunuz sorulara hic kafanızda şüphe bırakmadan cevaplayan sonsuz güven aşılamayı başaran bir hekimdi benim için. Hamileliğimin ilk ayindan 9 ayin sonuna kadar hic acaba başka bir uzmana da gitsem mi demedim. Doğumum bayrama denk geldiğinde bile dualarım kabul olmuş icapci doktor kendi hekimime denk gelmişti. Oğlumu sağ salim kucağıma almama yardımcı olduğu için çok tesekkur ederim. İnşallah kendiside hep iyi insanlarla karşılaşır
si...9
Tanıdigim en iyi kadın doğum dr.ve bebegimi saglikla kucagima almami saglayan dr teşekkür ederim.saygideger ,işinde uzman bir dr.sinem ersoy
Özgür Arısoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Arısoy, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Özgür Arısoy adresi nerede?Özgür Arısoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Efeler Mahallesi İzmir Bulvarı No:82 Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Arısoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Arısoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özgür Arısoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Arısoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Arısoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Arısoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Özgür Arısoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları