İstiklal Mahallesi Şehit Mehmet Karabaşoğlu Caddesi No:67, Serdivan
a....a
Canım özgür hocam doğumumdan 4 gün sonra düşüp bu arada diz altı protes ayak kullanıyorum verdiğim hasarı bir çok dr ameliyat demesine rağmens abırla yaptığı tedavilerden sonra eski halime döndüren ve daha iyi hale getiren canım hocam iyiki varsın tek kelimeyşe herkeze önerdiğim çok başarılı hocam
ra...
Değerli hocamda kalça protezi ameliyatımı oldum 3 senedir hep korkuyordum hocam sayesinde tüm korkularımı ve hastalıgımı kolaylıkla atlattım ameliyat sonrası kısa sürede agrılarımdan kurtuldum genç olduğum halde hiç zorluk çekmedim güler yüzü ilgisi emegine iyiki varsınız sizin gibi hekimler iyiki var
se...l
Özgür bey, yaklasik 1,5 ay önce omuz ve kas yirtilmasi ameliyatimi yapti. Özgür bey, harika bir doktor, kendisine ilk muayeneye gittigimden beri son derece ilgili, guler yüzlü, hastasiyla iletisimi kuvvetli cok iyi bir doktor. Kendisiyle tanismaktan ve ameliyatimi onun yapmasindan son derece mutluyum, sayesinde gece uykumdan aglayarak uyandigim agrilarimdan kurtuldum. Özgür beye ne kadar teşekkür etsem azdır.
yu...z
Özgür beye geçen sene menisküs yırtığı için ameliyat oldum fakat hiç memnun değilim hâlâ ağrılarım var ve kendiside pek ilgili değil, dizimin ağrısı için her gittiğimde dizimin iyi olduğunu söyleyip beni geciştirdi fakat 1 sene geçmesine rağmen dizim kötü durumda
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ba....
ş.urfanın gelmiş geçmiş en iyi doktorlarından biridir özgür hoca sonsuz saygılarımı sunarım hastayla yakından ilgilenen hocamız elinden gelenin fazlasını yapıyor her zaman güler yüzlü iyi bir insan ( fidancıgil )
Özgür Çiçekli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Çiçekli, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Özgür Çiçekli adresi nerede?Özgür Çiçekli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstiklal Mahallesi Şehit Mehmet Karabaşoğlu Caddesi No:67 Serdivan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Çiçekli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Çiçekli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özgür Çiçekli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Çiçekli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Çiçekli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Çiçekli hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Özgür Çiçekli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmit Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları