Kazım Dirik Mah. 297 Sok. No:1 Bornova (Metro Stadyum Durağı), İzmir
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Üroloji Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
r...
Hastane hizmetlerinden memnun olduğum için kontrollerimi de buradan gerçekleştirdim. İdrar yollarında çıkan rahatsızlığım için Op. Dr. Özgür Erdoğan’a başvurdum. Doktorum çok ilgiliydi, ne zaman arasam yardımcı oldu, beni ameliyat sürecimde de rahatlattı ve kaygılarımı da azalttı. Çevremde de herkese tavsiye ederim.
i.....
Özgür Bey 'e böbrek taşı ile oluşan ağrı acı nedeni ile başvurdum. Süreç ile ilgili detaylı açıklamalar yaparak ilgisi ve güler yüzlü insani tavrı ile süreci çabuk ve sorunsuz şekilde atlatmamı sağladı. Alanında en iyi doktor olduğunu düşünüyorum güvenerek sağlığınızı emanet edebilirsiniz.
os...n
Cift tarafli varikosel ameliyati oldum.Hocam gayet rahatti,daha once hareketsizlik %70 iken ameliyattan takriben 3 ay sonra hareketli sayi %75 e ulasmis.Tesekkur ediyorum...
eg....
Babamın böbreğinde tespit edilen kitleye teşhis koyduktan sonra, böbreğin tekinin alınması suretiyle (nefrektomi ameliyatı) önemli bir rahatsızlıktan kurtulmasını sağlayan doktorumuz Op. Dr. Özgür Erdoğan'a buradan da teşekkürlerimizi bildirmek istedik. 2018 Mart sonunda gerçekleşen operasyon, öncesi ve sonrası süreç dahil doktorun ve hastanenin ilgisi, uzmanlığı, tedavisinden çok memnun kaldık ve neredeyse hiçbir şey anlamadan süreci atlattığımız için kendimizi çok şanslı hissettik. Teşekkür ediyoruz. Ege - Ayla - Sefa Acar
ka...a
22 Ocak 2018 günü prostatla ilgili bir sorunum olup olmadığını öğrenmek için muayene oldum. Yaklaşımından memnun kaldım. Teşekkür ederim.
mi...r
babam hamdi gırız kapalı prostat amaliyatını yapan sayın op DR ÖZGÜR ERDOĞAN VE EKİBİNE ayriyetten üroloji servisindeki hemşirelere burdan sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum.iyiki varsınız .özgür hocam inşallah sizi prof olarak görmek nasip olur, allah sizden razı olsun. ayrıca burdan sağlık bakanlığına cok teşekür ederim bu imkanları vatandaşlara sunduğu için.
be...ç
10.10.2014 açik prostat ameliyatı oldum. bu ameliyatı büyük bilgi başarı ve sabırla gerçekleştiren alçak gönüllü eşsiz insansn op dr özgür erdogan başta olmak üzere ekibine yoğun bakımdaki hoş ğörülü fatma hemşireye hergün pansumanlarımı büyük titzlikle yapan yakışıklı kardeşim yasin beye servis hemşire çalışan ve görevlilerine sonsuz teşekkür ve minnetlerimle. İYİKİ VARSINIZ SAYGILARIMLA
ah...s
2008 yılında böbrek taşı rahatsızlığı yaşadım ve bir kaç doktor sol böbreğimin alınması gerektiğini söyledi, Tavsiye üzerine dr Özgür beye gittim. muayenesinin sonunda ,böbrek yerinde kalsın, taşları alalım diyerek esprili şekilde bana moral vererek tedavimi başarılı şekilde gerçekleştirdi. 2004 mart ayında yine böbrek taşı sebebiyle kendisine başvurdum ve yine başarılı bir şekilde taşlarımı aldı,. Kendisine sonsuz teşekkür eder ,başarılarının devamını dilerim.
ad...ş
05/02/2014 tarihinde çift taraflı varikosel ameliyatı oldum çook memlun kaldım varikoselli hastalar hiç tereddüt etmesin gerçekten mükemmel bir doktor hastalarına ilgili güler yüzlü ve işinin erbabı doktor özgür ERDOĞAN herkeze tavsiye ediyorum ve doktoruma çok teşekkür ediyorum..
em...i
Merhaba doktora muyanene için bugun 13/2/2014 günü gittim,karşılaması ve dinlemesi iyi,fiziksel muayene yapmadı sadece beni dinledi ve gerekli tetkikler için tahlil verdi,yaklaşımından menmunum.
Özgür Erdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Erdoğan, Üroloji. Size Özgür Erdoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Üroloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv.
Özgür Erdoğan adresi nerede?Özgür Erdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazım Dirik Mah. 297 Sok. No:1 Bornova (Metro Stadyum Durağı) İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Erdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Erdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özgür Erdoğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özgür Erdoğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özgür Erdoğan hangi dilleri konuşuyor?Özgür Erdoğan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özgür Erdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Erdoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Erdoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Erdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Özgür Erdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özgür Erdoğan hangi sigortaları kabul ediyor?Özgür Erdoğan, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Özgür Erdoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar