Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi
Ayak Bileği Protezi
Ayak Ve Ayak Bileği Artrodezi
Ayak Ve Ayak Bileği Cerrahisi
Lokman Hekim Etlik Hastanesi
Bel Cerrahisi(Minimal Invaziv Lomber Spinal Füzyon)
Bel Kayması Tedavisi
Yeni Doğan Kalça Ultrasonu
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
Lokman Hekim Etlik Hastanesi
2010 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.
Ekim 2010- Şubat 2011 arasında Kastamonu 112 Komuta Kontrol Merkezinde çalıştı.
2011-2016 yılları arasında Ankara Numune Eğitim Araştırma Hastanesi 'nde uzmanlık eğitimi aldı.
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Kas İskelet Sistemi ve Rejeneratif Tıp Bölümünde doktora yapmaktadır.
Mayıs 2016 - Ekim 2018 yılları arasında Samsun Vezirköprü İlçe Devlet Hastanesi ' nde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak görev yaptı.
2018 Ekim- 2019 Haziran tarihleri arasında Liv Hospital Ankara Hastanesinde çalıştı. Haziran 2019 tarihinden itibaren Lokman Hekim Etlik Hastanesinde çalışmaktadır.
Özgür hoca eylul 2023 ayinda ayak bilegimden mozaikplasti operasyonumu gerceklestirdi. Ameliyatim cok basarili gecti. Baskalari tarafindan zor denilen bir sureci ben doktorum sayesinde kolaylikla gecirdim. Anlayisli, kolaylatiran zorlastirmayan size bir aile yakiniymis gibi davranan basarili bir hekim. Lokman hekim hastanesi icin bir kazanc. Mesleki basarisinin yani sira beyefendiligi, egosuz tavri cok kiymetli bence. Kendisine basarilarinin devamini diliyorum.
Dedemin kalça kırığı vardı doktor bey ameliyat etti şuan gayet iyi ellerine sağlık güleryüzü ve samimiyeti bizi çok mutlu etti
hocama omuz ağrısı şikayetiyle gittim benimle çok güzel ilgilendi omzuma bir iğne yaptı çok rahatladım şuan ağrım kalmadı hocama çok teşekkür ediyorum.
şu...i
Özgür Hocam ile çapraz bağ kopması sonrası denk geldik. İlgisi bilgisi çok rahatlattı ameliyat ekibi de oldukça ilgili kendilerine teşkkür ederim çok rahatladım
ha...a
Özgür Hocamıza 25 Ağustos’ta kalça protezi ameliyatı oldum.Ameliyat çok başarılı geçti.Ameliyat sonrası süreçte en ufak bir ağrım olmadı.Ameliyattan sonraki gün walker eşliğinde yürümeye başladım.Şu an üçüncü gün ve kendimi çok iyi hissediyorum.Bunu da Özgür Hoca mızın muhteşem bilgisine ve el becerisine borçluyum.Ameliyat öncesi ve sonrası iletişimi çok rahatlatıcı ve aydınlatıcıydı.İlgili bütün hastalarımıza hocamızı tavsiye ederim.Kendisine ve ekibine sonsuz şükranlarımı sunarım.
Hocama diz ağrısı şikayeti ile gittim prp önerdi 3 seans yapmak gerekir fayda gorursunuz dedi ilk seansta çok anlamadım ikinci seansta ağrılarım nerdeyse geçti bu yüzden üçüncü seansı gerek görmedi ağrımın geçeceğini söyledi bütün sorularımı sabırla cevapladı hocamdan Allah razı olsun
ay....
Çift ayak PEV li kızımın tedavisinde tanıştık Özgür Bey le. Kendisi uyguladığı doğru tedavinin yanı sıra aileye yaklaşımı ile harika bir doktor. Aynı sorunu yaşayan bütün ailelere ısrarla tavsiye ediyorum. Özgür Hoca branşında gerçekten çok iyi
he...i
HALI SAHADA 15 TEMMUZ 2021 TARİHİNDE AŞİL TENDONUM YIRTILDI. 2 AĞUSTOSTA AMELİYAT OLDUM.6 HAFTA SONRA BASTONSUZ YÜRÜMEYE BAŞLADIM.ÖZGÜR HOCA ÇOK BAŞARILI ÇOK KİŞİKLİ BİR DOKTOR HERKESE TAVSİYE EDERİM PİŞMAN OLMAZ BANA TEŞEKKÜR EDERSİNİZ...BENDE BURADA BİR YORUM OKUDUM HOCA HAKKINDA O YÜZDEN AMELİYAT OLDUM.BÜTÜN AİLEME ARKADAŞLARIMA TAVSİYE EDİYORUM...
gü...
Bugün Özgür hocama düşme sonucu parmağımda kırık sebebiyle gittim ve çok memnun kaldım ilgili alakası çok çok iyiydi karşınızda bir doktordan ziyade yakınınızmış gibi sizi strese sokmadan, naif ve güven verici konuştu. Elim alçıya alındı. Bu şekilde hastasına önem veren; gözünün içine bakarak konuşan doktor zor bulunur. Allah kendisinden razı olsun. Kesinlikle gözünüz kapalı guveneblrsiniz. Herşey için çok teşekkür ederim hocam
hu...
76 yaşındaki annanemin 2 senedir devam eden kalça ve diz ağrısı vardı diğer bacağında platin olduğu için ameliyattan hep kaçmıştık randevu aldık doktorumuz ameliyat olmamız gerektiğini söyledi ve diğer bacağına da platin takıldı. Hastaneye gittiğimizde hastamız yürüyemiyordu. Ameliyat'ı da ameliyattan sonraki süreçte çok güzel geçti .Başta doktorumuz ve asistani hastanenin hemşireleri ,temizlikten sorumlu çalışanları çok yardımcı oldular çok teşekkür ediyoruz...
Özgür Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Kaya, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Özgür Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kalça Protezi, Ameliyatsız Kalça Ağrısı Tedavisi, Ameliyatsız Diz Kireçlenmesi Tedavisi, Diz Ampütasyonu, Diz Artroplastisi, Ameliyatsız Menisküs Yırtığı Tedavisi, Menisküs Alımı, Menisküs Cerrahisi, Menisküs Tedavisi, Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi.
Özgür Kaya adresi nerede?Özgür Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- General Dr. Tevfik Sağlam Caddesi No:119 Etlik Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özgür Kaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özgür Kaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özgür Kaya hangi dilleri konuşuyor?Özgür Kaya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özgür Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Kaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özgür Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, Özgür Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları