Astigmatik Keratotomi
Göz Altı Dolgusu
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Balıkesir Özel Sevgi Hastanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Intraoküler Basınç Ölçümü
Katarakt Ameliyatı
Keratektomi
Keratoplasti-Kornea Nakli
Kontakt Lens
Kornea Transplantasyonu(Keratoplasti)
Lasik
Balıkesir Özel Sevgi Hastanesi
Lazer Termal Keratoplasti (Ltk)
Mikrovasküler Oklüzyon
Tonometre
Tonometri
Şaşılık Tedavisi
me...e
Yaklaşık 1 yıl kadar önce hocamızda non touche lazer operasyonu geçirdim şehir dışından gelmeme rağmen gün içinde muayene operasyon herşeyim titizlikle yapıldı operasyon sonrası da ilgi ve alakasından çok memnun kaldım şuanda da çok rahatım ne kadar ekran süresini aşsam da herhangi bir göz kuruluğu batma vs yaşamadım herkese tavsiye ediyorum böyle bir düşünceniz varsa bence hiç düşünmeden hocama başvurabilirsiniz
e....e
Gözlük ve lens kullanmadan görmemeyle mücadelemi noktalayıp bir türlü cesaret edemediğim no touch laser e özgür hocam sayesinde karar verdim.Açıkça söylemek gerekirse birkaç doktor gezdim ve beni rahatlatan Detaylıca herşeyi anlatan,güven alabildiğim kendisi oldu.Biri 2.50 diğeri 2.75 ti numaralarımın astigmatım 3tü.Benim korkum ameliyat sonrasıydı ama şu an niye daha önce yaptırmadım diye pişman oluyorum.Ameliyat çabucak olup bitiyor ağrısız acısız hiçbirşey hissetmiyorsunuz.Ameliyat sonrası da ben çok rahat geçirdim ne bir batma ne de bir yanma bende olmadı.Sadece çapaklanır gibi oldu.2 gün sonra o da geçti.Ameliyat sonrası doktorumuz ve sekreteri durumumuzla ilgili bilgi almak için irtibattalardı.Bu kadar hastanın içinde herkese yetebilmesi,enerjisi,güleryüzü ve ilgisi,ekibi ;muazzam bir şekilde işliyor sistem herşey kontrolü altında .20.gün kontrolüme gittiğimde bütün harfleri okuyabildim.Keşke daha önce olsaydım diyorum Özgür hocamı herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Çook korktuğum no touch laser işlemine doktorum Özgür KİRİŞ’i tanıyınca ve aklımdaki tüm soru işaretlerini giderince karar verdim. 19. günde göz numaram sıfır oldu şuan her şeyi çok net görebiliyorum ve gördükçe mutlu oluyorum . İşlem hakkında korkanlara da şunu söylemek isterim işlem 10 dk kadar sürüyo ve ağrı , acı hissetmiyosunuz hatta sohbet bile edebiliyosunuz . Keşke çok daha öncesinde karar verseymişim diyorum . Bu güzel ilgisi, güler yüzü ve profesyonelliği için Doktorum Özgür KİRİŞ’e yanındaki hemşire ve sekreterine minnettarım
ha...n
Lazer ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştirerek göz derecelerimi sıfırlayan ve bu süreci çok iyi atlatıp net görebilmemi sağlayan doktorum iyi ki varsınız..
b....k
6 numara miyop ve astigmatım vardı.No touch laser oldum.Tereddütlerim korkularım vardı vardı.Tüm samimiyetimle söylüyorum Özgür hoca sayesinde inanılmaz iyi bir süreç atlattım.Kesinlikle tavsiye ediyorum Özgür hocaya Sonsuz güvenebilirsiniz.Kendinize yaptığınız en büyük iyilik bu olacak.
os...r
Oğlum Emrecan gözleri 6/3.5 miyoptu. Oğlumun çekinceleri vardı. hocamın ilgisi ve alakası ile korkusu yenerek smıle lazer tedavisiyle gözlerini çizdirdik. şimdi hayata daha güzel bakarak, kendine özgüveni geldi. Tabiri caizse şişe kalınlığı gözlükten kurtuldu. Hocamı herkese tavsiye ederim.. Balıkesir'de göz hastalarına ve özellikle gençlere yapmış olduğunuz tedavi ve ameliyatlar için gençler size minnettar. İyiki varsınız Özgür hocam
ec...
2023 yılında gözlerimi lasik yöntemi ile cizdirdim. Bilgi alma, operasyon ve kontrol sürecini oldukça başarılı geçirdik. Bilgilendirme ve hastasına güven verme yönünden daha iyi bir göz doktoruna rastlamadım. Bu sene de dış etkenlere bağlı yaşadığım bir göz probleminde ilk danistigim doktor oldu. Yeri geldiginde kendi zamanından fedakarlıkta bulunup hastalarını önceledigi için minnettarım. Panik bir yapım olmasina rağmen tereddutsuz güvenebileceğim tek doktor Özgür Beydir.
ay...k
No touch lazer ameliyatımı Özgür beye oldum göz numaram 3.50 du ikiside ameliyattan sonra tabiki 2 gün kadar ağrı vardı ama tekrar 20 gün sonra kontrole gittiğimde çok mutlu oldum sonucu gördüğümde herkese öneririm çok memnunum gerçekten
ay...
2023 yılı Kasım ayında no touch lazer oldum, korktuguma değmedi bile inanın hiç birsey hissetmedim, gözüme dokunmadı bile, ayrıca doktor beyin ilgi ve alakası benim için çok önemliydi kontrollerime de düzenli bir şekilde gidiyorum çok şükür ki bir sıkıntı yok, gözlüksüz hayat gerçekten çok konforlu, düşünenleriniz olursa mutlaka doktor beye ugrasinlar
Dr larin sıkıntı var çok zor iki üç kere ameliyat gerekli dediği gecikmiş katarakt rahatsizligimi lazer operasyonla hemen tedavi etti. Dünyam aydınlandi hemde hiç bir zorluk çekmeden beni sakinlestirerek gerekli tüm açıklamaları yaparak korkularimi yenmemi sağladı herşey için çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah
Özgür Kiriş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Kiriş, Göz Hastalıkları. Size Özgür Kiriş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Kapağı Estetiği, Glokom Ameliyatı, Refraktif Cerrahi, Keratoplasti-Kornea Nakli, Prk(Fotorefraktif Keratektomi), Blefarospazm Tedavisi, Fakik Göz İçi Lens, Lazer Termal Keratoplasti (Ltk), Botulinum Toksini Tip A, Botulinum Toksini Tip B.
Özgür Kiriş adresi nerede?Özgür Kiriş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Paşaalanı Mah. 128 Sok.No:11 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Kiriş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Kiriş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özgür Kiriş hangi dilleri konuşuyor?Özgür Kiriş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özgür Kiriş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Kiriş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Kiriş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Kiriş hakkında ne düşünüyor?Toplam 42 hasta / danışan, Özgür Kiriş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özgür Kiriş hangi sigortaları kabul ediyor?Özgür Kiriş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Şeker Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Balıkesir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Balıkesir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Balıkesir bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Balıkesir bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Balıkesir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Balıkesir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Balıkesir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Balıkesir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Göz Doktorları