d.....
Rahimde görülen tümör nedeniyle 14.02.2024 tarihinde Sincan Lokman Hekim hastanesine ameliyat için gittim. Doç. Dr. Özgür Koçak’ın mesleki bilgisi, deneyimi ve becerisi sayesinde çok başarılı bir ameliyat süreci geçirdim. Ameliyat sonrasında tedavimde de her türlü desteği sağladı. Başından sonuna kadar verdiği güven, gösterdiği samimiyet ve güler yüzü için doktoruma ve ekibine minnettarım.
t.....
Birçok arkadaşımızın tavsiyesi üzerine eşimin gebelik takibi için Özgür hocayı tercih ettik.Kendisi çok içten samimi ve güler yüzlü birisi. Muayenelere gittiğimizde bize hep aileden birisi gibi davrandı.İstediğimiz zaman kendisine kolaylıkla ulaşabildik.Mesleki bilgi ve tecrübesiyle her gittiğimizde bize açıklayıcı,rahatlatıcı bilgiler vererek aklımızda hiçbir soru işareti kalmadan hamilelik sürecinin çok rahat geçmesini sağladı.Özgür Hocamız ve ekibine bize bu süreçteki destekleri için teşekkür ederim.
Özgür Koçak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Koçak, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Özgür Koçak adresi nerede?Özgür Koçak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gn.Dr.Tevfik Sağlam Cad.No 119 Etlik Keçiören
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Koçak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Koçak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özgür Koçak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Koçak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Koçak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Koçak hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Özgür Koçak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mamak Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gölbaşı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Muğla Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Polatlı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (6)Keçiören bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları