d.....
Tiroid kanseri teşhisi sonrası ameliyatımı gerçekleştiren cerrahımın yönlendirmesi sonucu Özhan hocam ile tanıştım ve iyiki de yolum kesişmiş çünkü hayatımın en büyük şanslarından biri oldu kendisi.İnanılmaz bilgili,ilgili empati kurabilen hastasının her sorusuna cevap veren harika bir insan.Her sorusuna cevap veren dedim ama soracak sorunuz kalırsa çünkü hastasına olabilecek her bir ayrıntıyı ne yapılması gerektiğini o kadar açık ve net anlatıyor ki bir bakıyorsunuz ki sorunuz kalmamış.Kendisinin takipli hastası olduğum için kafam ve gönlüm öyle rahat ki yaşadığım hastalığı veya tedavisini düşünmüyorum çünkü biliyorum ki Özhan hocam zaten benim için en doğru planı düzenliyor ve en iyi ihtimalleri hazırlıyor.Nükleer Tıpa gitmeniz gerekiyorsa çok fazla düşünmenize gerek yok Özhan Hoca bu işin ustası.Doktorlar hakkında hasta yorumu olmaması sizi şaşırtmasın.Bende tedavi sonrası baktığımda yorum olmadığını gördüm ve şaşırdım kesinlikle insanlar Özhan hocayı bilmeli ve faydalanmalı.
Özhan Özdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özhan Özdoğan, Nükleer Tıp.
Özhan Özdoğan adresi nerede?Özhan Özdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özhan Özdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özhan Özdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özhan Özdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özhan Özdoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özhan Özdoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özhan Özdoğan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Özhan Özdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nükleer Tıp Doktorları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Nükleer Tıp Doktorları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Nükleer Tıp Doktorları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Nükleer Tıp Doktorları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Nükleer Tıp Doktorları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Nükleer Tıp Doktorları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Nükleer Tıp Doktorları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Nükleer Tıp Doktorları