Çocuk Alerjisi Randevusu
Solunum Fonksiyon Testleri
Subkütan Immünoterapi
Yama (Patch) Testi
ha...a
Ben 1999-2004 yılları arasında oğlunun alerji tedavisini, Sayın Prof. Dr. Özkan KARAMAN'a yaptırmış bir babayım. Kendisiyle tanışmadan önce çocuğumu öksürdükçe doktora götürüyor ve onların da her seferinde verdikleri antibiyotikleri içiriyor fakat herhangi şekilde olumlu sonuç alamıyorduk. Özkan bey ile düzenli tedaviye başladıktan sonra antibiyotik kullanımına son verdik. ANNE VE BABA OLARAK BİZİ ENÇOK ETKİLEYEN DAVRANIŞI İSE "Beni gece gündüz 24 saat ne zaman isterseniz arayabilirsiniz" sözleri oldu. Bu sözler bize hem güven verdi, hem de moralimizi düzeltti. Sözü fazla uzatmayalım. Gördüğü tedavi sonucunda oğlum, hava harp okulunun sağlık muayenelerinde (ki ne kadar ciddi olduğunu herkes bilir) sapasağlam çıktı. Yani biz iyi bir tedavi ve iyi bir doktor ile çocuğumuzun alerjik astım olmasını önlemiştik. İşte yıllar sonra Sayın doktorumuz Prof. Özkan KARAMAN Bey'e, herkesin huzurunda bir kez daha teşekkür etmek geldi içimizden. Sağ olun doktor bey. Başarılarınız devamlı olsun. Siz başarıyı hak eden bir doktorsunuz. Halil İbrahim ÖZKAHYA
Özkan Karaman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özkan Karaman, Çocuk Alerjisi, Çocuk İmmünolojisi. Size Özkan Karaman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Alerjisi Randevusu, Çocuk İmmünolojisi Randevusu, Normal Randevu, Alerjen Immünoterapisi, Alerji Değerlendirmesi Ve Tedavisi, Alerji Testi, Allerjik Deri Testleri, Fana(Antinükleer Antikor), Hemaferez.
Özkan Karaman adresi nerede?Özkan Karaman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:18 Çiğli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özkan Karaman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özkan Karaman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özkan Karaman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özkan Karaman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özkan Karaman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özkan Karaman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özkan Karaman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özkan Karaman hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Özkan Karaman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Özkan Karaman hangi sigortaları kabul ediyor?Özkan Karaman, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Özkan Karaman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Çiğli bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Alerjisi Doktorları
Çiğli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Alerjisi Doktorları