Kasap İlyas Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cd., Fatih
el....
Özlem hanımla egg ve tahlillerimizin temiz çıkmasına rağmen rahatsızlığımın devam etmesi sebebi ile tanıştık, hastaları ile iletişimi muhteşem bıkmadan tavrı değişmeden durumu izah ediyor.Özlem hn gibi bir hekimle karşılaştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Mesleğinin hakkını veren muhteşem bir Doktor önce hastasını düşünen bir hekim iyiki varsınız. Sizin gibi doktorların olması bize gurur veriyor Mevlam sizden razı olsun.
nu...r
Allah herkezi özlem Akdoğan doktorumuz gibi bir doktor la karşılaştırır Inşallah biz eşim için gitmedigimiz hastane doktor kalmadı derken tesadüfen hocamıza gittik hiçbir doktorun bulamadığı hastaligimizi özlem hocamız buldu biz ayaktan gittik meğerse eşimin beyninde tümör varmış esim şimdi hayatta ve sapasağlam sa bu özlem hocamız ve ameliyatını yapan Rıfat Akdağ hocalarimizin sayesindedir allah onlardan razi olsun dileri allahtan ikisininde yüzleri heb gülsün dert keder gormesinler bence onkar gibi doktorlar bulunmaz herkeze tavsiye ederim teşekkür ben fevziye yıldız
mi...r
İnsanın Allah'ın izni ile mucize beklediği anlardan birinde işinin ehli bir insanla karşılaşması paha piçilemez bir şey.Rabbim bütün şifa bekleyenleri Özlem hanım gibi dr.larla karşılaştırsın inşallah bütün kalbimle teşekkürler.
Özlem Akdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Akdoğan, Nöroloji.
Özlem Akdoğan adresi nerede?Özlem Akdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kasap İlyas Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cd. Fatih
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Akdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem Akdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özlem Akdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Akdoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özlem Akdoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özlem Akdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Özlem Akdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.