Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık
Doğuma Hazırlık Eğitimleri
Doğumda Bradley Yöntemi
Özel Hayat Hastanesi
Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Gebe Takibi
Vajinoplasti (Vajina Daraltma)
Vbac(Sezeryan Doğum)
Vezikovajinal Fistül Düzeltimi
Özel Hayat Hastanesi
Şeker Yükleme Testi (OGTT)
tu...
Kendisi ile 2023 yılında tanıştık 3 düşük sonrası bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim o kadar ilgili,alakalı ve güleryüzlü kızımı sağlıkla kucağıma aldim. Iyi ki özlem hanım herkese tavsiye ederim canım doktorum Allah yolunu açık etsin
el...
Doğumdan çok korkmama rağmen ilk günden beri rahat ve sevecen tavrıyla beni hazırlayan ve sürecin sonunda sihirli elleriyle beni kızıma kavuşturan bal doktorumuz. Sezaryen olmama rağmen ilk gün ayaklandim eli inanılmaz hafif herkese tavsiye ediyorum.
du....
Özlem hocam sayesinde gebelik sürecim ve doğum anım çok rahat geçti. Profesyonelliği ve pratikliği ile beni hep çok rahatlattı. Oldukça güleryüzlü ve ilgili bir hekimdir. Herkese gözü kapalı tavsiye ederim. İlgisi, bilgisi, güleryüzü için minnettarım.
h....d
Canımız bal doktorumuz
Hamile kalamadığım için kendisiyle tanışma fırsatım olmuştu, hsg filmi çekimi 1 ay sonra gebe olarak kendisini ziyaret ettik, ilgi ve alakasından, güleryüzünden, bilgilendirmesinden dolayı kendisine kocaman öpücükler İyi ki varsınız bal hanım
c....a
Özlem hanım la gebelik sürecinde tanıştım.Tatlı dilli,güler yüzlü,samimi,davranışlarıyla güven veren bir doktor olup aynı zamanda her soruma sıkılmadan cevap veren saat kaç olursa olsun ulaşılabilen güzel doktorum iyi ki tanımışım yollarımız kesişmiş sizinle
hu...a
Herkesin hikayesi farklı Bn bambaşka 6 şubat deprem sabahın da doğumum vardı ama nasip OZLEM HANIM a oldu.O gün aklıma geldiğim de hep dua ettiğim iyi ki dediğim soyadı gibi bal olan doktorum bilginle gülen yüzünle incitmeden sanki 9 ay kendisinin hastasiymisim gibi herseyimle Doğum öncesi ilgilenip doğumdan sonra da ilgilenmeye devam eden bir DOKTOR bu işin erbabı iyi ki OZLEM BALLI gibi DOKTORLARIMIZ VAR GITMEK ISTEYEN KIM VARSA TEREDDÜT ETMEDEN GOZU KAPALI TERCIH EDEBILIR . O KARANLIK ZOR GUNLERIMIZDE ICTENLIGINLE SEVGINLE YANIMDA OLDUGUN ICIN RABBIM AYAGINA TAS DEGDIRMESIN
ya....
Kızımızı kucağımıza alana kadar ki süreçte ve daha sonrasında da hep kolaylıklar sağlayan her sorumuza cevap aldığımız yollarımızın iyi ki karşılaştığı doktorumuz.. Sezeryan doğum sırasında yumurtalığımdaki myomu fark edip beni ikinci bir ameliyattan kurtarmıştı Özlem hanım sonradan öğrendik ki her doktor göremezmiş ..Rabbim Özlem hanımdan razı olsun yolu hep güzelliklere çıksın inşaAllah.. Her anne adayına tavsiye ederim ballı hocamızı...
z....b
Tavsiye etmiyorum. Kendisi hakkındaki butun görüşlerim olumsuz. Çektiği hsg filminden hiçbir verim alamadım. Filmden sonra net bir bilgilendirme yapmadı. İsleme ait iki belge verildi. Hangi belge doğru bilmiyorum. Durumun ciddi dedi ama ilk belgede temiz yazıyordu. Diğer belgede ise T rahim, rahim tersligi, sag tup tikanıklıgı yaziyor. Hiç memnun kalmadım.
nu...y
Soyismi gibi doktor konusunda bu kadar ballı olmamın sebebi Özlem Ballı dır.. Hamilelik sürecim boyunca herşeyiyle ayrıntısıyla ilgilenen güler yüzüyle ilgi alakasıyla bütün stresimi en aza alan işinde başarılı çok memnun kaldığım herkese şiddetle tavsiye ettiğim bir doktor Yani her anlamda planlı hızlı ne yapılması gerekirse onu yapan ona hayır demek mümkün bile değil kendinizi Özlem hanıma bırakın gerisini düşünmeyin o herşeyi düşünüyor size bişey kalmıyor Şimdi bebeğim 15 günlük oldu bile bebeğimde çok şanslı Özlem ballı bebeği olduğu için Her anlamda teşekkür ederizzz doktorumuzaa iyiki var
ne...z
Canım doktorum, Güler yüzlü ve her zaman sorularıma sabırla cevap vermesi, bir mesaj kadar uzağımda olması beni hep güvende hissettirmişti. Hele doğum sırasında gösterdiği ilgi, alaka ve şefkati paha biçilemezdi. Gebeliğimin başında yaşadığım 2 doktor sıkıntısından sonra iyi ki ama iyi ki tanımışım kendisini... her anne adayının böyle hekimlere ihtiyacı var iyi ki varsınız
Özlem Ballı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Ballı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Özlem Ballı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal (Vajinal) Doğum, Sezeryan Doğum, Doğum Kontrol, Kontrol Randevusu, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler, Sezeryan Sonrası Normal Doğum, Doğumda Bradley Yöntemi, Doğum.
Özlem Ballı adresi nerede?Özlem Ballı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Ballı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem Ballı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özlem Ballı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özlem Ballı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özlem Ballı hangi dilleri konuşuyor?Özlem Ballı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özlem Ballı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Ballı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özlem Ballı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özlem Ballı hakkında ne düşünüyor?Toplam 61 hasta / danışan, Özlem Ballı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özlem Ballı hangi sigortaları kabul ediyor?Özlem Ballı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Dubai Starr Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Orhangazi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karşıyaka Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Lefkoşa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (5)Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları