Zen Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi
Doç Dr Bahriye Üçok bulvarı no1/1 korfez apt kat 4 daire:12, Karşıyaka

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

Tedavi dönemimde farklı doktorlarla da görüşmeme rağmen en çok faydasını gördüğüm doktorumdur. İlgisi, iletişimi bir yana donanımıyla da beni dipten yukarı çekmişti. Bana karşı yaklaşımıyla tüm agresifliğimi kırmış, o sırada bölgemizde hastalığıma karşı gösterilen tutumun aksine beni gerçekten dinlemiş ve yardımcı olmuştur. Aslında sadece benimle değil ailemle de görüşmeler yaptığı için aile olarak memnunuz diyebilirim.Hiç bir zamanda ulaşım ve görüşme konusunda sıkıntı yaşamadık.

Özlem Hanım yaklaşık 10 yıl önce hayatımın en zor günlerinde ilk olarak zorla karşıma çıkartılmış bir doktor olsa da yıllar sonra dönüp baktığımda hayatımda büyük izler taşıyan ve varlığını unutamadığım nadir insanlardandır. Çocuk ve ergen kliniğinde tedavi gören birinin doktoru hakkında yorum yapması çok mümkün değildir ama 10 yıl sonra 25 yaşında yetişkin bir bayan olarak karşıma çıktığınız için çok teşekkür ederim. Yaptığınız işin kutsallığını ve zorluğunu her geçen gün biraz daha anlıyorum. Eski bir hastası olarak hayatıma kattığınız her şey için çok teşekkür ederim.