gü...
Benim 12 yaşında çocuk nefroloji doktorumdu 17 yaşına kadar hayatımda en güzel anılar ve izler bırakan doktordu şimdi 27 yaşındayım bebek bekliyorum İstanbul’da yaşıyorum onun gibi işini iyi yapan bır doktor bulamıyorum Allah ondan razı olsun Özlem hoca
Özlem Gülpınar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Gülpınar, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Özlem Gülpınar adresi nerede?Özlem Gülpınar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazım Karabekir Cad. Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Gülpınar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem Gülpınar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özlem Gülpınar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Gülpınar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özlem Gülpınar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özlem Gülpınar hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Özlem Gülpınar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Van bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Van bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Van bölgesinde PTT kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Van bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Van bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Van bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Van bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Van bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Van bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Van bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Van bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Van bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Van bölgesinde Vakıfbank Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Van bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Van bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Van bölgesinde Halk Hayat Ve Emeklilik kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla