Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Kolposkopi
Kürtaj
Kısmi Histerektomi(Histerektomi)
Özel Kayseri Tekden Hastanesi
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Özel Kayseri Tekden Hastanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopi
Laparoskopik Cerrahi
Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı
Laparoskopik Tüp Ligasyonu
Laserasyon Onarımı
Özel Kayseri Tekden Hastanesi
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Myomektomi
Ürojinekolojik Ameliyatlar
Üçlü Tarama Testi
İkili Tarama Testi
Özel Kayseri Tekden Hastanesi
2019 yılında ileri duzey eğitimini aldiği genital estetik operasyonlarına özel ilgisi bulunmaktadır.
de...u
bir düşük sonrası çok araştırarak sosyal medya aracılığıyla gittim özlem hocaya, her insan her doktor ile uyuşamıyor daha önce tecrübeli başka hekimlere de gittim fakat bana o enerjiyi hiç bir zaman veremediler eğer araştırma yapıyorsanız deneyin derim pratik ve çözüm odaklı bir doktor hastası çoktur ama sıra beklemezsiniz ve hep içimden diyorum nasıl tahammül ediyor acaba diye normal doğum olarak ilerledik son haftaya kadar sonrasında sezaryen şoku yaşadım çok ağladım bana dediği şey sen minyonsun bebek iri kendine yazık etme vs diye olacakları söyledi sonrasında yaşayarak gördüm ki o kadar doğru karar vermiş ki iyiki dedim iyiki başka hastaneye gitmeden başka hekimlerle ilerlemeden denk düştüm canım doktorum hiç pişman olmadım şuan bebeğim kollarımda ve biz çok iyiyiz en önemliside bu
e....k
Gebeliğimin en başından belli Özlem hocamla beraberdik. Riskli bir gebelik süreci gecirmeme rağmen hep olumlu konuştu. Mesajlarıma saat kac olursa olsun geri dönüş yaptı işini gercekten severek yapan ve güler yüzlü bir doktor. Kesinlikle cani gönülden tavsiyemdir :)
şe....
Özlem Hanım'a İnternet üzerinden araştırarak gittim. Ve iyi ki diyorum. Her kafama takılan sorularıma çözüm getirdi. Hiçbir sorumu cevapsız bırakmadı. Beni rahatlattı. İstediğim her an ulaşabildim. Kimseye gitmeden direk Özlem hanım a gittim. Ve şuan oğlumu sağ salim kucağıma aldım. Spinal doğum tercih ettim ve ameliyatımı bile o kadar rahat geçirdim ki. Rahatlatıcı ve tatlı konuşmasıyla hiç stres yapmadım. Geride bıraktığım çok güzel anılara vesile oldu. Emeğinize sağlık. İyi ki Siz
gü...
Başta güler yüzü anlayışı ve tecrübesi ile ilk günden son ana kadar her sorumuza ayrıntıyla bıkmadan usanmadan her seferinde izah edişi , doğum anında tüm korkuları kontrol altına alışı ve daha binlerce iyikimi özlemm hocamıza borçluyuz. Bir evladım daha olsa düşünmeden gideceğim tek doktor babannemin ameliyatı , benim doğumumda ikimizde çok memnun kaldık çevremizde kim varsa tek önerimiz Özlem Katırcı
Güzel doktorumuz en başından beri samimi ve içten davrandığınız bizi en doğru şekilde yönlendirdiniz 9 ay boyunca ilgilendiniz. kızımızı sağlıkla kucağımıza aldık…
zü....
Özlem Hanım işini sevgiyle yapan hastalarına çok ilgili davranan kıymetli bir Doktor. Hamileliğimin başından sonuna kadar kendisiyle ilerlediğim bu yolda bilgisiyle ve tecrübeleriyle beni her zaman rahatlattı. Herkese tavsiye edebileceğim bir Doktor.
ay...z
Hamilelik sürecimde severek kontrollere gittik zorlu süreçte her zaman danışacağınız size her daim destek olacak bir hekim kesinlikle tavsiye ediyorum hele ki şu dönemde bebeğinizi asla riske atmamak huzurlu doğumlar için ÖZLEM KATIRCI
bu...n
Kayseri'nin hemen hemen bütün bebekleri eline doğan güler yüzlü güzel doktorum iyiki tanımışım sizi iyiki varsınız. Ben hayatımda sizin kadar çalışkan işini severek yapan tatil günleri bile boş durmayan doktor tanımadım. Rabbim gücünüzü arttirsin. İyiki bebeğim ellerinize doğdu sizi çok seviyorum.
me....
Gebeliğimin 6. Ayında tanışma imkanım oldu önceleri tedirgindim acaba nasıl biri diye ama ilk görüşmemde itibaren bir abla edasıyla sıcak sevecen öyle bir doktor ki gözüm kapalı güvendir di kendisine Allah ondan ve ekibinden razı olsun Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim iyi ki özlem hoca
fe...
Hamileliğimin başından itibaren özlem hocayla beraber ilerledik.gerek hamilelik sürecinde gerekse doğumdan sonra ilgisi alakası çok iyiydi.Sıkıntılı bir hamilelik geçirmeme rağmen her zaman beni rahatlattı.ilk doğumumdu korkularım vardı ama özlem hocamın tecrübesi,ilgisi,güler yüzü ile çok güzel bir doğum yaptım.kesinlikle tereddüt edilmeden tercih edilecek bir doktor kendisi
Özlem Katırcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Katırcı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Özlem Katırcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Normal Randevu, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Özlem Katırcı adresi nerede?Özlem Katırcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gevher Nesibe Mahallesi Gür Sokak No : 4 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Katırcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem Katırcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özlem Katırcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özlem Katırcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özlem Katırcı hangi dilleri konuşuyor?Özlem Katırcı ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özlem Katırcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Katırcı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özlem Katırcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 598 hasta / danışan, Özlem Katırcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özlem Katırcı hangi sigortaları kabul ediyor?Özlem Katırcı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocasinan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocasinan bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocasinan bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları