Doç. Dr.
Subkütan Enjeksiyon
Tiroid Kan Testleri
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
m....k
Özellikle troid alanında uzman olduğu için Özlem Hanım'a gittik. Güven verici bir uzmanlığa sahip. Kesinlikle tavsiye ederim.
c....
Özlem Hanım'dan memnunuz. Kendisi iyi bir doktorumuz. Torunumun gelişim bozukluğu vardı kilo almadığı için Özlem Hanım'a muayene olduk. Kendisi her yönde bizimle çok güzel ilgilendi ve bizi uzun uzun dinledi. Biz tedavilerin, davranışlarından gayet memnun kaldık.
m....
Özlem Hanım'dan çok memnunuz. Çocuğumun kortizon düşüklüğü nedeniyle kendisi takiplerini sağlıyor. Süreç içerisinde bilgilendirmelerde bulunuyor. Özlem Hanım bilgili, bize karşı yaklaşımı çok güzel, çok iyi bir doktor. Şu anda da kendisiyle görüşmelerimize devam ediyoruz ve birlikte bir süre daha devam edeceğiz.
s....a
Özlem hanımla kızımın kontrolleri için gittiğimizde tanıştık. Sakin, bilgili ve ilgili bir doktor. Hem muayenehanesinde hem de telefonda tüm detayları bize anlattı. Tahlil ve testlerimiz temiz çıktı bizim . Ama artık özlem hanıma düzenli olarak kontrole gideceğiz. Çocuk endokrinde adanada herkese gözüm kapalı tavsiye edeceğim. Herşey için teşekkür ederim
Hasta
Özlem hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ederiz. Çocuğumun boy kısalığı ile için danıştığımız Özlem hanım içimizi rahatlattı. Tahlil sonuçlarına göre vitamin eksikliğini gidererek gelişimi takip edecek şekilde tedaviyi planladık. Güler yüzünüze teşekkür ederiz.
Özlem hocamızla kızımızın erken ergenlik tanısı sebebiyle tanıştık. Tedaviye başlayalı birkaç ay olmuştu, sürece alışkındık. Duygularımızı, kaygılarımızı hatta duygusal başa çıkış öykülerimizi dikkatle dinledi ve bize yanımızda olduğunu hissettirdi. Kızımızla iletişimi, sohbeti harika. Gerek muayenesi gerekse açıklamaları fazlasıyla detaylı ve güven verici. Kızımızın biricik doktoru Özlem Korkmaz hocamızla yollarımız kesiştiği için mutluyuz.
ha...n
Çocuğum tıp1diyabet hastası ve özlem hn. İle ilk muayenemizdi kendisine bize aktardığı çok değerli tavsiyeleri,detaylı muayenesi ve nazik misafirperverliği için çok teşekkür ederiz .
ay...e
Özlem hanım 'ın oğlumla olan diyaloğu ve bizimle herşeyi konuşabiliyor olmasi bizi çok etkiledi. Oyuzden uzun zamandir özlem hanımla birlikteyiz
fa...z
iskenderun'da çocuk endokrinoloji uzmanı olmadığı için tavsiye üzerine Adana'ya Özlem Hanım'a geldik. Muayenehanesi oldukca merkezi yerde,ferah ve tertemizdi. 13 yaşındaki kızımın kolesterol problemini ve dikkat etmemiz gereken hususları bize oldukca anlaşılır ve kibar bir şekilde ifade etti . Benzer sorunlar yaşayan ailelere tavsiye ederim. Kendisine Teşekkür ederiz
ÖZLEM HANIM SAĞOLSUN ÇOCUĞUMUN BOY KISALIĞI İLE İLGİLİ OLAN SORUNUNU ÇÖZDÜ BİLGİLERİ BİZE OLAN YAKLAŞIMI O KADAR GÜZELDİ Kİ İÇİMİZDE OLUŞAN TEDİRGİNLİĞİ ALDI TEŞEKKÜRLER ÖZLEM HANIM
Özlem Korkmaz Sakaoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Korkmaz Sakaoğlu, Çocuk Endokrinolojisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Özlem Korkmaz Sakaoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Abdominal Ultrasonografi, Büyüme Hormonu Testi, Büyüme Takibi, Çocuk Endokrinolojisi Randevusu, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Ek Gıdaya Geçiş, Endokrin Bozukluklar Takibi, Ergen Hastalıkları.
Özlem Korkmaz Sakaoğlu adresi nerede?Özlem Korkmaz Sakaoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:18 Çiğli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Korkmaz Sakaoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem Korkmaz Sakaoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özlem Korkmaz Sakaoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özlem Korkmaz Sakaoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özlem Korkmaz Sakaoğlu hangi dilleri konuşuyor?Özlem Korkmaz Sakaoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özlem Korkmaz Sakaoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Korkmaz Sakaoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özlem Korkmaz Sakaoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özlem Korkmaz Sakaoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Özlem Korkmaz Sakaoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özlem Korkmaz Sakaoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Özlem Korkmaz Sakaoğlu, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Özlem Korkmaz Sakaoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.