Ankara Bilkent Şehir Hastanesi
Üniversiteler Mahallesi 1604. Caddesi No:9, Çankaya

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

Hocam size bir kez daha teşekkür etme fırsatı buldum.rahim ve yumurtalık için ameliyat olmam gerekiyordu Kuzenimin vasıtasıyla sizi tanıdım.Rahim ve yumurtalık ameliyatı sonrası şifa ila taburcu oldum.Samimiyetiniz , güler yüzünüz, ilginiz ve emekleriniz için çok teşekkür ederim.Başarılarınızın devamını dilerim.İyi ki varsınız....

Konum: başka bir yer Diğer

İçten, samimi her soruya içtenlikle cevap veren, alanında uzman, yoğunluğuna rağmen güleryüzünü hiç eksik etmeyen Özlem Hocamla riskli olan ilk gebeliğimde kendisinin detaylı süreç takibi ve titizliği ile kızımı sağlıkla kucağıma aldıktan sonra ikinci gebeliğimde de birlikteyiz

Y
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diğer

Mesleğine aşık birini arıyorsanız doğru isimdesiniz.
Özlem hnm.24 yıllık doktorum 3 çocuk annesiyim ve son 2 doğumum da(sezaryen ) kendisi ile beraberdim.Her randevuya vaktinde gelen en ince detaya kadar her durumu anlatan hatta randevu dışında ne zaman tlf.etsem her zaman açan derdimi dinleyen bir doktor.Over kisti sebebi ile operasyon geçirmem gerekti yine yanımdaydı ..Kendisine anne mi ve kuzenimi gönderdim hep dua ediyorlar.Yeğenim tıp öğrencisi iken Özlem hnm.la tanıştıktan sonra jinekoloji de uzmanlığını aldı Sadece doktor olarak değil , kişisel olarakta güler yüzüne ,samimiyetine hayran olduğum zarafeti ve naifliği ile hep çok sevdiğim canım doktorum
Özlem Moraloğlu Tekin

22.01.2010 Tarihinde ikizlerimi dünyaya getirdim önce ALLAHIN sonra dr hanımın sayesinde kendisi son derece ilgili bir dr.ayrıca kendi memnuniyetimden dolayı en az 8 arkadaşımı yönlendirdim ve hepsi bana duacı.Kendisine teşekkür ederim GÜLİN

Ş
Telefon numarası doğrulandı

31 Aralık tarihinde Doç. Dr. Özlem Moraloğlu isimli doktor hanıma 9:15'de randevum vardı.ilk gebeliğim ve 17 haftalık gebeyim. Randevu saatine riayet ettim doktor hanım geç geldi. Hazırlanıp bekledim. Geldi kaçıncı gebeliğim olduğunu sordu ultrasound ile baktı randevu al ve tamam dedi.muayene bundan ibaretti. cinsiyetini görebildiniz mi doktor hanım dedim daha erken (!) dedi. peki görüntlerden çıktı alabilir miyim? dedim. ekrana baktı bunu veriyim dedi. anlamıyorum ya... kafatası kesitini ne yapayım lateral görünüşü yok muydu dedim. söylemedin ki dedi... 1 aydır bu günü eşimle bekliyorduk. bazen hareket hissetmiyorum, cinsiyeti ne gibi soru ve endişelerimin giderileceği ümidiyle gelmiştim. biraz empati kurup ekranı bana da gösterseydi. hareket edip yaşadığını bilseydim bebeğimin. cinsiyetini görmek isterdim ama görünmüyor deseydi.. evet 17. hafta 3'lü test haftası. kafatası kesiti lazım. bu mu özet? kısacası doktor hanımdan hiç memnun kalmadım. belki kötü bir günündeydi ama benim heyecanlı ve güzel başlayan günüm gözyaşı ve sinir bozukluğuyla devam etti. hastalar insan ve merak ediyorlar. empati bekliyoruz. hekimlik sadece test istemek ve yorumlamak olmamalı. ben de bir hekimim, mesaime 8:30'da başlıyorum. hergün en az 100 hastayla İLGİLENİYORUM. umarım empati kurabiliyorumdur.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Profili düzenle veya yönet