öz...n
Merhabalar bu siteyi ve doktor Özlem hanımı tesadüf gördüm Özlem hanım benim dört ay önce Çapa tıp fakültesinde 28 haftalık 980 gr prematüre doğan kızımım yenidoğan yoğunbakımındaki doktoru idi.Bebeğimin durumu çok kritikticiğerleri gelişmediği için kendi kendine nefes alamıyordu makinalara bağlı yaşıyordu Özlem hanım bebeğimle çok ilgilendi ve hep başındaydı bebeğimin durumunu Özlem hanımın yüzünden anlıyabiliyordum uzaktan kendisini takip ederdim yüzü gülüyorsa İYİ morali bozuk sa kötüydü ve saolsun bizimde o zor kritik zamanları geçirirken bizede güleryüzü sabrı ve tecrubesi ile bizimle çok yakından ilgilendi başından hiç ayrılmadı.Bize dışarda beklerken güleryüzü ve sabrıyla bize herzaman hem bilgi hemde güç verdi kendisine sonsuz teşekkür ediyoruz.bu arada kızımız Zeynep Naz Alan şu an 5 kilo oldu ve sağlık durumu gayet iyi.Belki bu teşekkürümüzü görücek belkide görmiyecek ama biz onu hiç unutmayacağız.
Özlem Öğrendil isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Öğrendil, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Özlem Öğrendil adresi nerede?Özlem Öğrendil şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Topkapı, Turgut Özal Millet Cd, İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Öğrendil isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem Öğrendil online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özlem Öğrendil isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Öğrendil bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özlem Öğrendil ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özlem Öğrendil hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Özlem Öğrendil hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla