Aile İçi İletişim Sorunları
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Yılmaz Yol Arkadaşları Danışmanlık
''Hiç bir karşılaşma tesadüfi değildir.''
Saygı ve sevgilerimle
in...n
Depresyon ve kaygılarla uzun zamandır mücadele eden biriydim. Terapi yolculuğumda, her seansı dikkatle dinleyen, anlayamadığım ya da anlatamadığım noktaları bile anlayabilen bir terapistle karşılaştım. Önerdiği kitaplar ve yönlendirmeleri sayesinde içsel farkındalığım arttı, kendimi tanıma ve sorgulama yetim gelişti. Özellikle zor anlarımda, bana sunduğu anlayış ve samimiyetle güçlü bir terapötik ilişki kurduk. Terapim, hayatımın dönüm noktalarından biri oldu. Bana, içimdeki karanlıkla başa çıkma yollarını gösterdi ve hayata dair yeni perspektifler kazandırdı. Zorlu günleri ardımda bırakmamda yol gösterici olan bu süreç, kendimi daha iyi anlamama yardımcı oldu. Tüm bu katkılarından ötürü süreçten çok memnunum. İyi ki varsınız “Yol Arkadaşları”.
Yıllarca tekrarlayan şekilde benzer hisleri yaşıyor olmama rağmen terapiye başlamam gerektigini anlamamı sağlayan şey, işe başlayışımdı.Yıllardır hissettigim ve beni yoklayan başarısızlık ve tatmin olamama halindeydim.Bu sorunların işe girince çözüleceğini ve mutlu, huzurlu hissedecegimi düşünürdüm.işe girdim ve bu durum değişmeyince yardıma ihtiyacım olduğunu anladım. Sürekli kaygı halindeydim, iş hayatında stresimi yönetmekte zorluk çekiyordum ve iliskilerinde herkesin kafamdakine uygun davranmasını bekliyordumSonra Öznur Hoca banasorular sordu, tanımaya çalıştı. Sorduğu sorular bende yönlendirici etkide oldu. Seans sonrası okumalar ve ödevler ile depresyon ve anksiyeteden kendisinin destegiyle uzaklaştım.Kaygıdüzeyim azaldı.Öznur Hoca hayatımda birçok seyi olumlu yönde değistirmeme ve daha sağlıklı bir düşünce süzgecine geçmeme, duygularımı daha rahat ifade edebilmeme yok açmıştır. Kendisine burdan minnetlerimi iletiyorumP.s. Seanslarımıza devam ediyoruz çünkü bu uzun bir yolculuk.
ya...t
Öznur hocama yaşadığım kaygı sebebiyle başvurdum. Testler yapıldı ilk başta onlar üzerinden gittik, sorulan sorularla kendimi sorgulamayı öğrendim. Daha sağlıklı bir düşünme biçimi edindim. Kitaplar okudum yürüyüşlere çıktım. Kendimi kötü hissettiğimde telefon üzerinden iletişime geçtim kendileriyle beni yalnız bırakmadılar. O kadar sevdim ki kendilerini bende psikoloji okumak istedim hatta bir dönem o derece. Bunun yanı sıra Yol Arkadaşları ekibi çok nazik insanlardan oluşuyor her geldiğimde beni karşılayan gülümseyen çalışanlarıyla huzurlu hissediyordum kendimi.
ö.....
Öznur Ünsal ile terapiye başlama nedenim ilişkide yaşadığım birtakım sorunlardı. Bilişsel davranışçı terapi ile de bu şekilde tanışmış oldum. Bazı hoşuma gitmeyen davranışlarımın altında yatan düşüncelerimi ve kalıp yargılarımı gördükçe şaşırdım çoğunlukla. İlişkimin iyileştiğini hissediyorum ve partnerimden de bu noktada olumlu yorumlar alıyorum. İlişkimin yanısıra kendi kişisel sorunlarıma da eğiliyoruz. Yine davranışlarımın hiç farkında olmadığım yerlerden köklendiğini görüyorum ve davranışlarımı farklı bir doğrultuda değiştirmeye çalışıyorum. Yol kat ettiğimi hissediyorum.
k....ü
Evliliğimin bitmek üzere olduğu bir süreçte tanıştık Öznur hanımla ve başladık seanslara. Hala devam ediyor seanslarımız hem bireysel hem çift terapisi olarak.. Hem evliliğimde hemde bireysel olarak çok yol katettik. Seanslarmız boyunca samimiliği çok güven verdi. Özgüvenimi kaybederek gittiğim ve arafta kaldığım ne istediğimi bile bilmiyorken şuan çok özgür özgüvenine kavuşmuş kendini önemseyen biri oldum ve evliliğim çok daha iyi durumda.
al...n
Kendimi iyi ifade edemediğimi düşünüyorum.dolayisiyla beni boşluk hissi konusunda iyi anlamadı gibi geliyor.
Referans ile gittim kendisine bazı sıkıntılarım vardı. Benimle çok güzel bir şekilde konuştu farklı bakış açısını beğendim almış olduğum seanlardan kesinlikle memnun kaldım.
k.....
Bir süre yaşadığım kaygı bozukluğu, gerçek dışılık ve kalabalık içinde yalnızlık hissi nedeniyle bir tanıdığım vasıtasıyla tanıştım. Seanslarımız devam ediyor ve şuanki süreçten oldukça memnunum. Tekrar hayattan keyif almaya başladım.
Herkese tavsiye ederim!
oz...n
Bir süredir yaşadığım çocukluk travmalarımın bugünün seçimlerini etkilediğini ve sık sık aynı şeyleri yaşayıp aynı sorunlarda kaybolduğumu farkediyordum fakat bu döngüden bir türlü çıkamıyordum.
Bir danışman arayışına girdim ve birçok psikolog ile görüşme gerçekleştirdim. Öznur hanım ile yaptığımız telefon görüşmesinde çok ilgili ve açıklayıcı yaklaştı. Kendisiyle tanıştıktan sonra da iletişim için açtığı samimi alan, sakinlik, yarattığı farkındalıklar ve kattığı farklı perspektifler beni iyice geliştirdi. Bir süredir ilerleyen seanslarımızın her biri benim için kendime gittiğim ve kendimle tekrar tekrar tanıştığım yeni yolculukları ifade ediyor. Süreçten çok memnunum, kesinlikle tavsiye ederim.
Öznur Ünsal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Öznur Ünsal, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Öznur Ünsal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı.
Öznur Ünsal adresi nerede?Öznur Ünsal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi No:66/7 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Öznur Ünsal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Öznur Ünsal uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Öznur Ünsal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Öznur Ünsal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Öznur Ünsal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Öznur Ünsal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Öznur Ünsal hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Öznur Ünsal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Psikologlar
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikologlar