Araknoid Kist Endoskopik Fenestrasyon
Travma Cerrahisi
Ventriküloperitoneal Şant Uygulama
Çocuk Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
a...
Oğlum hidrosefali takipli hasta idi, bu yıl emarda sorun çıktı. Pelin Hoca ameliyat dedi, oğlum bir operasyon geçirdi. 2 ay oldu, iyi ki Pelin Hocam'la karşılaştık, iyi ki varsınız. Herkese tavsiye ederim.
k...
Pelin hocamızı duyunca durmak lazım, hem kendisi hem de ekibi o kadar ilgili ve merhametliler ki... Oğlumun beyninde çok hassas bir yerde kist vardı ve felç kalma olasılığı çok yüksekti. İşin uzmanı gerekiyordu ve iyi ki yollarımız Pelin hocayla kesişti. Evet, risklerden bahsetti, çok korktuk ama ameliyat olması gerekiyordu. Pelin hocamız hiçbir detayı atlamamak için birçok tetkik ve MR yaptı, işi şansa bırakmamak için. Oğlum henüz 12 yaşında bile değildi ameliyat olduğunda ama hem Pelin hocamız hem ekibi hem de bütün personel o kadar şefkatle yaklaştılar ki anlatamam, çok şükür felç kalmadı oğlum ve inanın herkes şokta, dua edin felç kalmamış. Bu çok riskli bir ameliyat olmasına rağmen hocam her şeyin en güzelini yaptı ve oğlum şu an fizik tedavi görüyor, sağ tarafında güçsüzlük var, inşallah eski haline dönecek. Böyle riskli bir ameliyat sonrası 0 refleks beklenirken hocamın başarısı ve özverisi sayesinde oğlum fizik tedavi sonrası eskisinden daha iyi olacak.
a...
Doktorumuz Pelin Hanım'a 8 aylık oğlumun tedavisi için başvurduk. Kafa şekli bozukluğundan dolayı ameliyatını yaptı Pelin Hoca, çok memnun kaldık.
z....)
Beyincik sarkması için başvurdum. Muayene sonrasında emar istedi, ameliyata karar verdi. Ameliyatı başarılı geçti. Şu an oğlum iyi, süreçte iyi geçti. Yaklaşımı ve konuşması çok iyiydi. Tedavi öncesinde ve sonrasında anlattıkları bizi rahatlattı. Güvenilir bir hoca, aklımızda soru işareti kalmadı.
s....)
Beyincik sarkması için başvurduk. Oğlum ameliyat oldu. Operasyon başarılı geçti. Şu an için bir sıkıntımız yok. Tetkikler devam ediyor. Pelin Hanım iyi, başarılı, alanında uzman bir doktor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Memnunuz kendisinden.
m...
Oğlumun ameliyatını gerçekleştirmişti, öyle tanıdım kendisini. Oğlumda Galaksi Tip 3 dev Araknoid kist var. 5inci ameliyatını Pelin Kuzucu hocam yaptı. Her şeyden önce beni iyileştirdi, o kadar kötü bir psikolojim vardı ki ilaçlarla ayakta durmaya çalışıyordum. Daha sonra evladımı iyileştirdi. Mükemmel doktorluğunun yanı sıra mükemmel ötesi insan, kesinlikle tavsiye ederim.
b...
Çocuğumuza 5 aylıkken sagital sütur sinostoz teşhisi konuldu. Pelin hocamıza yorumlardan dolayı bu ameliyatlarda etkin olduğunu gördük. Kendisi çok samimi bir doktor, söyledikleri güven verdi bize. Ameliyatımızı başarıyla gerçekleştirdi. Kendisi alanında çok başarılı bir doktor. Çocuklarınızı gözü kapalı teslim edebilirsiniz.
a...
Doktorumuza oğlum için ulaştık. Oğlumun kafasındaki iyi huylu kitleden ameliyat olduk. Ameliyata hızlı karar verdi ve çabuk hareket etti. Ameliyat öncesi ve sonrası bizzat kendisi takip etti ve gerçekten bize çok iyi geldi. Çevreme kesinlikle tavsiye ederim, çok bilgili bir doktor. Çok da iyi, güzel kalpli bir insan olduğunu hissettim.
u...
Pelin Hanıma internet üzerinden ulaştık, daha sonra yorumları olumlu bulunca çocuğum için görüşmeye gittik. Kars’tan Ankara’ya Pelin Hanımla görüşür görüşmez daha biz sormadan her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı içimizi çok rahatlattı. Tedavi süresi olsun, ameliyat süreci olsun gözümüz kapalı emanet ettik, her şeyle tek tek ilgilenildi. Bizim doğuştan alın kemiğimiz erken kaynadı, kendisinin önderliğinde en doğru kararı verip ameliyat olmaya karar verdik ve şu an ameliyat olalı neredeyse 2 ay oldu her şey şu an çok iyi durumda kimin başında böyle bir durum varsa gözü kapalı Pelin Hocaya gidebilir. İyi ki varlar, iyi ki var Pelin Hoca.
e...
Çok araştırdık, çocuk nöroşirürji bölümünde hep Pelin hocamızı önerdiler. Bebeğimde kafa şekil bozukluğu vardı (kraniosinostoz). Pelin hocaya muayene olduk ve Pelin hocayla devam etmeye karar verdik, çünkü çok ilgiliydi ve her detayıyla bilgilendirdi, ameliyat tiplerini, geçen süreci. Olabilecekleri aklımızda hiç soru işareti kalmadı, ne zaman istesem ulaşabildim.
İyi ki de Pelin hocaya gitmişiz, ameliyatımız çok iyi geçti, herhangi bir sorun yaşamadık. 1.5 ay oldu, hala iletişim halindeyiz, biz çok memnunuz Pelin hocamızdan.
Herkese de gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Pelin Kuzucu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pelin Kuzucu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Pelin Kuzucu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Stereotaktik Radyocerrahi, Epilepsi Cerrahisi, Gamma-Knife (Gamma Bıçağı) Radyo Cerrahi, Ventriküloperitoneal Şant Uygulama, Endoskopik Cerrahi, Nöroonkolojik Cerrahi, Pediatrik Endoskopik Cerrahi, Hidrosefali Şant Uygulaması, Mikrocerrahi, Omurga Cerrahisi.
Pelin Kuzucu adresi nerede?Pelin Kuzucu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pelin Kuzucu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pelin Kuzucu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Pelin Kuzucu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pelin Kuzucu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Pelin Kuzucu hangi dilleri konuşuyor?Pelin Kuzucu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Pelin Kuzucu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pelin Kuzucu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Pelin Kuzucu hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Pelin Kuzucu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Pelin Kuzucu hangi sigortaları kabul ediyor?Pelin Kuzucu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara Beyin Ve Sinir Cerrahları
Etimesgut Beyin Ve Sinir Cerrahları
Pursaklar Beyin Ve Sinir Cerrahları
Mamak Beyin Ve Sinir Cerrahları
Pendik Beyin Ve Sinir Cerrahları
Daha fazla (4)Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları