Abdominal Laparoskopi
Yenidoğan Cerrahisi
Çocuklarda Baş Ve Boyun Cerrahisi
Çocukluk Çağında Kanser Cerrahisi
el...
Oğlum için geldik sünnet oldu ilgisi alakası bizi çok memnun etti tecrübesi harikaydı işlem sonrası hasta odasında ayrıntılı anlatımı harikaydı soru sormamıza gerek bile kalmadı Perihan hocam ve ekibine saygılarımla
se...a
Bir akrabamızın tavsiyesi üzerine doktorla temasa geçtik. İyi ki tanımışız, kendisi ve ekibi bize hemen güven duygusu verdi. Hiç tereddüt etmeden çocuğumu sünnet ettirdim. Tüm süreç sorunsuz geçti.
ys...k
2 aylık oğlumun sünnetini yaptırdım . ilgisi , alakasından çok memnun kaldık .çok tedirgin olmama rağmen bebeğime davranışlarından güven aldım . iyi ki varsınız . ellerinize , emeğinize sağlık
tü...
Canımız oğlumuz Aras’ın sünnetini kendisi yaptı. İşlem sırasında yanındaydım o kadar güzel ilgilendiki sonrasında hiç bir sıkıntı yaşamadık çok güzel oldu her şey elinize emeğinize sağlık Perihan Hanım
ö.....
Oğlumun şiddetli karın ağrısı şikayetiyle gittiğimiz başka bir hastane de onca doktorun saatlerce tespit edemediğini, bu güzel (kalbi, aklı, tecrübesi, kendisi) hocamız bağırsak düğümlenmesi geçirdiğini dakikalar içinde anlayıp hızlıca tedaviye başlattı ve ameliyatsız kurtuldu yavrum. Harikasınız..
Perihan hocam 13 yaşındaki kızımın safra kesesi operasyonunu gerçekleştirmişti. 1 gece yatış yaptık. başta sayın hocam , kat görevlileri ve hemşire kardeşlerime ilgileri alakaları için teşekkürü borç bilirim. iyiki varsınız.
bu...m
Son derece nazi mezaketli sempatik ve en onemlisi bebeklerin dilinden anlamasi. Hocam oglumu sunnet etti cabucak iyilesti ne zaman arasak cevap verdi. Elleri dert gormesin perihan hocaya gitmeyen cocuk cerrahina gittim dememeli. Elleriniz dert gormesin hocam
u....ç
Perihan hanıma tavsiye üzerine gittik, ikizlerimizi tek kelimeyle harika sünnet etti.Bize gösterdiği ilgi için teşekkür ederiz.Doktor hanımın sağladığı güven sayesinde sünnet yaptırdık.Aşırı tavsiye ediyorum tek kelimeyle mükemmel
c....
Perihan hanıma oğlumu iki buçuk aylıkken sünnet ettirdik. Kendisi çok ilgili. Operasyon sırasında olsun sonrasında olsun hep açıklamalarda bulundu. Bütün sorularımızı yanıtladı. Oğlumun sünnet yarası 2 günde toparladı. Kendisine ilgisi için çok teşekkür ederiz.
Perihan hanıma oğlumu iki buçuk aylıkken sünnet ettirdik. Hiç bir sıkıntı çıkmadı çok iyi bir operasyon gerçekleştirdik. Kendisi çok ilgili bir doktor. Konu ile ilgili herşeyi açıklıyor bütün sorularınızı cevaplıyor. Kendisine çok teşekkür ederiz.
Perihan Topçu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Perihan Topçu, Çocuk Cerrahisi. Size Perihan Topçu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuklarda Baş Ve Boyun Cerrahisi, Sindirim Sistemi Cerrahisi, Boşaltım Sistemi Ve Üreme Organlarına Ait Cerrahi, Yenidoğan Cerrahisi, Solunum Sistemi Cerrahisi, Abdominal Laparoskopi, Çocukluk Çağında Kanser Cerrahisi, Lobektomi, Splenektomi.
Perihan Topçu adresi nerede?Perihan Topçu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Odunluk Mahallesi, İzmir Yolu Cd No:41 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Perihan Topçu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Perihan Topçu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Perihan Topçu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Perihan Topçu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Perihan Topçu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Perihan Topçu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Perihan Topçu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Perihan Topçu hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Perihan Topçu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Perihan Topçu hangi sigortaları kabul ediyor?Perihan Topçu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları