Blefaroplasti
Glokom Ameliyatı
Görme Alanı Testi
Denizli Özel Vizyongöz Hastanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Intraoküler Basınç Ölçümü
Katarakt Ameliyatı
Kontakt Lens
Tonometre
Tonometri
Denizli Özel Vizyongöz Hastanesi
Sonra sırasıyla 2008- 2009 yılları arasında Ankara Polatlı Duatepe Devlet Hastanesinde, 2009 yılından 2013 yılının Haziran ayına kadar Denizli Devlet Hastanesinde görev yapmıştır. Hobileri; tenis oynamak, gezmek ve müzik dinlemektir.
2013 yılının Temmuz ayından itibaren Vizyongöz Hastanes'inde görev yapmaktadır.
se...n
Doktor Pınar Hanım'a çok teşekkür ederim. Kendisine gözlerimdeki uçuşan sinekler ve goz kuruluğu için gittim ilgisi ve uyguladığı tedavi için teşekkür ederim. Saygilarimla
m....n
Kızımı göz kaymasından şüpehelenerek götürmüştük. Dr hanım bize burun kökü geniş olduğunu kayması olmadığını biraz numarası olduğunu söyleyerek üç ay sonrasına kontrol oluşturdu. 15 gün sonra kızımın gözü çok fazla kaydı +8 +6 hipermetrop ve kayma olduğunu öğrendik pınar hanımı aradım biraz numarası var dediniz numarsı kaç çıktı dedim 4.5 +5 dedi şok oldum bizimle nasıl paylaşılamaz bu durum hala aklım almıyor keşke bizimle paylaşılsaydı.
Çok teşekkür ederim.Beni doğru yönlendirdi.Benim sağ gözüm görmüyordu Pınar Hanım'a gittim beni Pamukkale üniversitesine yönlendirdim. Göz muayenesi yaptı.Beni güzel yönlendirdi,çok memnun kaldım.Gözüm kapanmak üzereydi,görmüyordum beni acile yönlendirdi sağolsun. Şu an gayet iyiyim.Çok teşekkür ederim.
Hem hastaya yaklaşımı hem de teşhislerinden çok memnun kaldım. Teşekkür ederim.Benim gözümün önünde kırpıntılar vardı .Çok güzel muayene etti. Retinada bir sorun olduğunu söyledi.Tedaviye başladı.Tedavimiz devam etmekte.
Kalitesinden,ilgisinden ve karşılıklı diyalogta beni çok iyi anladı çok çok memnun kaldım. Ben gözlerime lens alıcaktım bir de gözlük kullanıyordum bunun kontrolü için gittim. Lenslerimi aldım ve güzel bir tedavi sürecimde aldım, kullanıyorum çok çokta memnunum. Tüm hizmetlerinden ve asistanlarının ilgisinden memnun kaldım. 3 ay sonra kontrole gideceğim.
Ben kendisinden memnun kaldım.İlgisi ve alakalıydı,samimiydi biz çok memnunuz. Annemi ve kayınvalidemi de Pınar Hanım'a götürüyorum. Annemin rutün kontrolünde ve benim de gözümde kanlanmam olmuştu bunun için 1 kez muayene oldum memnun kaldım ama annemi sürekli kontrollere götürüyorum. Muayenesi güzel samimi, her şeyi rahatlıkla sorup cevabını alabiliyorum.
i̇....
Gerçekten ben gittiğimde son derece iyi bir biçimde ilgilendi,göz kontrollerimi yaptı,gerekli tespit ve analizler yapıldı ve ayrıca tatlı dilli,güler yüzlü bizi karşıladı ve ağırladı.Bende karitakanus hastalığı vardı bu hastalıktan dolayı doktora gittim.Doktorum bana halka tedavisi ve lens takmamı tavsiye etti.Benim gözüm lensi kaldırmadığı için lensi kullanmadım.Gözlük kullanabileceğimi belirttim,bana gözlük yazdı. Halka tedavisini çok fazla uygulayamadım. Kontrollerim devam etmekte.6 ayda veya senede 1 kez kontrollere gidiyorum.
ad...n
yiyenimin göz bebeklerini büyütükten sonra numara verdiği için olması gereken numaranın iki katı bir numara vermiş olup çoçuğun gözlüğünü bir hafta sonra başka bir hastaneye giderek tekrar aldık numara nerdeyse yarıyarıya farklıydı çok şaşırdık
Pınar Kutucu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pınar Kutucu, Göz Hastalıkları. Size Pınar Kutucu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Katarakt Ameliyatı, Glokom Ameliyatı, Kontakt Lens, Görme Alanı Testi, Blefaroplasti, Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti), Tonometri, Intraoküler Basınç Ölçümü, Tonometre.
Pınar Kutucu adresi nerede?Pınar Kutucu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sırakapılar Mah. 495 Sok. No: 7 Merkezefendi Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pınar Kutucu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pınar Kutucu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Pınar Kutucu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pınar Kutucu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Pınar Kutucu hangi dilleri konuşuyor?Pınar Kutucu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Pınar Kutucu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pınar Kutucu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Pınar Kutucu hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Pınar Kutucu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Denizli bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Göz Doktorları