Nakit, Kredi kartı

Blefaroplasti

Glokom Ameliyatı +7 daha fazla

Görme Alanı Testi

Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)

Intraoküler Basınç Ölçümü

Denizli Özel Vizyongöz Hastanesi

1977 yılında Ankara'da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Ankara'da tamamladıktan sonra, 1995-2001 yılları arasında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde okumuş ve buradan mezun olmuştur. 2002 - 2007 yılları arasında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde göz ihtisasını tamamlamıştır.

Sonra sırasıyla 2008- 2009 yılları arasında Ankara Polatlı Duatepe Devlet Hastanesinde, 2009 yılından 2013 yılının Haziran ayına kadar Denizli Devlet Hastanesinde görev yapmıştır. Hobileri; tenis oynamak, gezmek ve müzik dinlemektir.

2013 yılının Temmuz ayından itibaren Vizyongöz Hastanes'inde görev yapmaktadır.

Röportaj

Konum: Denizli Özel Vizyongöz Hastanesi Diğer

Doktor Pınar Hanım'a çok teşekkür ederim. Kendisine gözlerimdeki uçuşan sinekler ve goz kuruluğu için gittim ilgisi ve uyguladığı tedavi için teşekkür ederim. Saygilarimla

Konum: Denizli Özel Vizyongöz Hastanesi Diğer

Kızımı göz kaymasından şüpehelenerek götürmüştük. Dr hanım bize burun kökü geniş olduğunu kayması olmadığını biraz numarası olduğunu söyleyerek üç ay sonrasına kontrol oluşturdu. 15 gün sonra kızımın gözü çok fazla kaydı +8 +6 hipermetrop ve kayma olduğunu öğrendik pınar hanımı aradım biraz numarası var dediniz numarsı kaç çıktı dedim 4.5 +5 dedi şok oldum bizimle nasıl paylaşılamaz bu durum hala aklım almıyor keşke bizimle paylaşılsaydı.

T

Sadece bir kez gittim memnun kaldım. Başarılı bir doktor.Benim kalıcı rahatsızlığım olan aşırı miyop rahatsızlığım vardı.Göz kuruluğu için tercih ettim ve memnun kaldım..

Çok teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim.Beni doğru yönlendirdi.Benim sağ gözüm görmüyordu Pınar Hanım'a gittim beni Pamukkale üniversitesine yönlendirdim. Göz muayenesi yaptı.Beni güzel yönlendirdi,çok memnun kaldım.Gözüm kapanmak üzereydi,görmüyordum beni acile yönlendirdi sağolsun. Şu an gayet iyiyim.Çok teşekkür ederim.

Op. Dr. Pınar Kutucu

Ben teşekkür ederim. Çok geçmiş olsun. Sağlıklı günler dilerim.

Hem hastaya yaklaşımı hem de teşhislerinden çok memnun kaldım. Teşekkür ederim.Benim gözümün önünde kırpıntılar vardı .Çok güzel muayene etti. Retinada bir sorun olduğunu söyledi.Tedaviye başladı.Tedavimiz devam etmekte.

Op. Dr. Pınar Kutucu

Ben teşekkür ederim güzel yorumunuz ve memnuniyetiniz için.

Kalitesinden,ilgisinden ve karşılıklı diyalogta beni çok iyi anladı çok çok memnun kaldım. Ben gözlerime lens alıcaktım bir de gözlük kullanıyordum bunun kontrolü için gittim. Lenslerimi aldım ve güzel bir tedavi sürecimde aldım, kullanıyorum çok çokta memnunum. Tüm hizmetlerinden ve asistanlarının ilgisinden memnun kaldım. 3 ay sonra kontrole gideceğim.

Op. Dr. Pınar Kutucu

Memnuniyetiniz için çok teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere.

Ben kendisinden memnun kaldım.İlgisi ve alakalıydı,samimiydi biz çok memnunuz. Annemi ve kayınvalidemi de Pınar Hanım'a götürüyorum. Annemin rutün kontrolünde ve benim de gözümde kanlanmam olmuştu bunun için 1 kez muayene oldum memnun kaldım ama annemi sürekli kontrollere götürüyorum. Muayenesi güzel samimi, her şeyi rahatlıkla sorup cevabını alabiliyorum.

Op. Dr. Pınar Kutucu

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun. Sağlıklı günler dilerim.

I

Gerçekten ben gittiğimde son derece iyi bir biçimde ilgilendi,göz kontrollerimi yaptı,gerekli tespit ve analizler yapıldı ve ayrıca tatlı dilli,güler yüzlü bizi karşıladı ve ağırladı.Bende karitakanus hastalığı vardı bu hastalıktan dolayı doktora gittim.Doktorum bana halka tedavisi ve lens takmamı tavsiye etti.Benim gözüm lensi kaldırmadığı için lensi kullanmadım.Gözlük kullanabileceğimi belirttim,bana gözlük yazdı. Halka tedavisini çok fazla uygulayamadım. Kontrollerim devam etmekte.6 ayda veya senede 1 kez kontrollere gidiyorum.

Op. Dr. Pınar Kutucu

Güzel yorumunuz ve memnuniyetiniz için çok teşekkür ederim.

yiyenimin göz bebeklerini büyütükten sonra numara verdiği için olması gereken numaranın iki katı bir numara vermiş olup çoçuğun gözlüğünü bir hafta sonra başka bir hastaneye giderek tekrar aldık numara nerdeyse yarıyarıya farklıydı çok şaşırdık