Ankara, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Kızılırmak Mah 1443.Cad 1071 Plaza B Blok Kat 19 Daire 141, Ankara • Harita
Ozan Luay Abbas Kliniği
Özel Ankara Cerrahi Tıp Merkezi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Psikiyatri Daha fazlaAşağı Öveçler Mahallesi 1332. Sokak No: 15, Çankaya • Harita
Özel Ankara Cerrahi Tıp Merkezi
ÇUKURAMBAR MAHALLESİ 1071 Usta Plaza 1443 Cad B Blok No 91 Kat 12, Çankaya • Harita
Prof. Dr. Asuman Sevin Muayenehanesi
Next level AVM A Blok Kat.15 no.75, Ankara • Harita
Dr Çağatay Falcıoğlu Kliniği
Ankara Özel Lokman Hekim Hastanesi Etlik
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen Daha fazlaGn.Dr.Tevfik Sağlam Cad.No 119 Etlik, Keçiören • Harita
Ankara Özel Lokman Hekim Hastanesi Etlik
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaKavaklıdere Mahallesi Büklüm Sokak No:4, Çankaya • Harita
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi
Doç. Dr. Gürcan Aslan
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ağız yüz ve çene cerrahisi, El cerrahisi
Yaşam Caddesi Neorama Plaza Kat:3 No:5 Söğütözü, Ankara • Harita
Gürcan Aslan Muayenehanesi
Neorama İş Merkezi Beştepe mah. Yaşam caddesi Adalet sokak No. 13/A Söğütözü, Ankara • Harita
Yüksel Kankaya Muayenehanesi
Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi, Keçiören • Harita
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Mustafa Kemal Mahallesi, Ankara • Harita
Op.Dr. Orhan Aydın , Mahall Ankara C2 Blok 18.kat no:151
Çukurambar Mahallesi 1480. Sokak No: 42 Besa Kule İş Merkezi B Blok, Ankara • Harita
Prof. Dr M. Ruşen Kapucu Muayenehanesi
Lokman Hekim Demet Tıp Merkezi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaDemetevler Mahallesi Vatan Caddesi No:81, Yenimahalle • Harita
Lokman Hekim Demet Tıp Merkezi
Büyükelçi Sok. No:12/10 Kavaklıdere, Çankaya • Harita
Atilla Kurtay Muayenehanesi
Çukurambar Mahallesi 1480 Sk. Besa Kule İş Merkezi A Blok No:40 Kat:11 Çankaya/Ankara, Çankaya • Harita
İlhan Pekdemir Muayenehanesi
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra