Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Güngören, İstanbul
Cerrahpaşa, İstanbul • Harita
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
Merkez, Hastane Sokak No:2,, İstanbul • Harita
Private Avrupa Şafak Hospital (Avrupa Özel Şafak Hastanesi)
Ataköy 7-8-9-10 Mahallesi Ataköy Towers B BLok 8.kat No;107, İstanbul • Harita
Serkan Balta Muayenehanesi
Özel Vital Hospital
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen Daha fazlaDeli Hüseyin Paşa Cd. Şevketdağ Sk. No:2 Bahçelievler, İstanbul • Harita
Özel Vital Hospital
İstanbul Caddesi No:82 Yeşilköy, İstanbul • Harita
Acıbadem International Hastanesi
Hakkı Yeten Caddesi No:23 Kat:5 Vital Fulya Plaza, İstanbul • Harita
Dr. Zekeriya Kul
Ataköy Towers B Blok, İstanbul • Harita
Muayenehane
Barbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149 Güneşli - Bağcılar / İstanbul, İstanbul • Harita
Medicine Hospital
Barbaros Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad.No: 149 Güneşli, Bağcılar • Harita
Özel Medicine Hospital
Bahçelievler Mahallesi Kültür Sokak No:1/810 Metroport Busidence, İstanbul • Harita
Baran Kul Muayenehanesi
Özel Ataköy Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaHürriyet Mahallesi Hürriyet Caddesi No:1, Bahçelievler • Harita
Özel Ataköy Hastanesi
29 Ekim Cad. Yenibosna Merkez Mah. İstanbul Vizyonpark A2 Blok 3. Plaza Kat:2 Daire:14, İstanbul • Harita
Gökçek Klinik
Hürriyet Mahallesi Atatürk Caddesi No:45, Bağcılar • Harita
Zuhuratbaba M.Dr.T.Sağlam Cad.N10 Bakırköy, İstanbul • Harita
İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi
Kocasinan Merkez Mahallesi Karadeniz Cad. No:48, İstanbul • Harita
Bahçelievler Devlet Hastanesi
Özel Safa Hastanesi Bağcılar
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaYıldıztepe Mahallesi Bağcılar Caddesi No:108, Bağcılar • Harita
Özel Safa Hastanesi Bağcılar
Özel Yaman Cerrahi Tıp Merkezi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Aile hekimliği, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji Daha fazlaHürriyet Mahallesi Atatürk Caddesi No:45, Bağcılar • Harita
Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih • Harita
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi