Pratisyen

Hekim/Uzman aradığınız şehri seçin
  • Özel Aritmi İnegöl Hastanesi

Pratisyen, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları

, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazla

Süleymaniye Mah. İstiklal Cad. No: 189, İnegöl Harita

Özel Aritmi İnegöl Hastanesi

• MMT Amerikan Hastanesi

Pratisyen, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Aile hekimliği, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji, Pedagoji Daha fazla

Tepebaşı Mah. Yüksek Sok. No: 3/A, Şahinbey Harita

MMT Amerikan Hastanesi

• Özel Lokman Hekim Hayat Hastanesi

Pratisyen, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazla

Serhat Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi No:58, Van Harita

Özel Lokman Hekim Hayat Hastanesi

• Acıbadem Adana Hastanesi

Pratisyen, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Psikoloji, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazla

Döşeme Mah. Cumhuriyet Cad.No:66, Seyhan Harita

Acıbadem Adana Hastanesi

• Kültür Mh. 4314 Sk. Çamlıbel TEB Bankası Arkası No:8 Müstakil Bina, Mersin Harita

Mustafa Kemal Karakucak Muayenehanesi

Güvenevler Mahallesi Duisburg Bulvarı Deniz Sitesi No:58/D, Şehitkamil Harita

Ekin Manuel Terapi ve Sağlıklı Yaşam Merkezi

• Özel Van Lokman Hekim Hastanesi

Pratisyen, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazla

Cumhuriyet Mah. Zübeydehanım Cad. No:87, Van Harita

• Op. Dr. Ahmet Yetkin

Pratisyen, Kulak burun boğaz

Meşrutiyet Mah Rumeli Cad. No: 4/6, İstanbul Harita

BRITISH ESTETİK NİŞANTAŞI

• The Paragon Tower Ufuk Üniversitesi Caddesi No:3 The Paragon Tower Kat:23, Çankaya Harita

Murat Soysalan Muayenehanesi - Ankara Merkez

Sun Plaza Bilim Sokak No:5 Kat:19 Maslak/Sarıyer, Harita