İstanbul, Pratisyen
Barbaros Mahallesi Halk Caddesi, Şen Sk. No: 2, 34752 Ataşehir/İstanbul, İstanbul • Harita
Vialife Estetik ve Saç Ekim Polikliniği
Emsey Hospital
Pratisyen, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Akupunktur Daha fazlaÇamlık Mah. Selçuklu Cad. No: 22, Pendik • Harita
Emsey Hospital
Bahçeşehir 1.Kısım, Vali Recep Yazıcıoğlu Caddesi Ilgaz Adası 1. Villa 3, No:4, İstanbul • Harita
Mehtap Vatansever Muayenehanesi
Teşvikiye Caddesi No:31 Kat 5 Daire 11, İstanbul • Harita
DR.SEVGİ EKİYOR
Bağdat- Ethemefendi Caddesi Uğur Apt. No.3 Daire.15 Kat.6 (Galip Paşa Camii'nin karşısı- Şekerbank'ın üstü), Kadıköy • Harita
İstanbul Ruh Sağlığı Enstitüsü
Özel Alibey Hospıtal
Pratisyen, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Üroloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaKaradolap Mah. Neşeli Sokak No:22, İstanbul • Harita
Özel Alibey Hospıtal
Hürriyet Mahallesi Atatürk Caddesi No:45, Bağcılar • Harita
Özel Yaman Cerrahi Tıp Merkezi
Halaskargazi Caddesi Şişli Etfal Hastanesi Sokak No:2 Kat :1, İstanbul • Harita
Doctors Polikliniği
ATAKÖY 7-8-9-10. KISIM MAH. Bina No:20 Blok B Kat:2 Daire: 41, İstanbul • Harita
Suad Gasımova Muayenehanesi
19 Mayıs Mahallesi Aytekin Kotil Caddesi Özpolat Sitesi Kamelya Blok No:14 D:4, Şişli • Harita
PsikoTerap-İST Eğitim ve Danışmanlık Merkezi
Yeni Huzur Cerrahi Tıp Merkezi
Pratisyen, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Aile hekimliği Daha fazlaAyazma Cad. Ferdağ Sok. No:11, Kağıthane • Harita
Yeni Huzur Cerrahi Tıp Merkezi
Özel Rami Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen Daha fazlaCuma Mahallesi Talimhane Caddesi No:13, Eyüp • Harita
Özel Rami Hastanesi
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaTıbbiye Cad. No: 40, Üsküdar • Harita
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Halaskar Gazi mahallesi Valikonağı caddesi No:85 /4 Şişli, İstanbul • Harita