Sancaktepe, Pratisyen
Kurtköy Mah. Ankara Cad. No: 428 K:2 D:30, İstanbul • Harita
Dr. Oğuzhan Yılmaz
Finanskent Mah. Finans Cad. Sarphan Finanspark Plaza, İstanbul • Harita
Dr. Hüseyin Güleryüz Muayenehanesi
Barbaros Mah. Mor Sümbül Sok. TEKNİK YAPI DELUXİA PALACE, No: 5 A, Daire:153, Kat:5, İstanbul • Harita
Dr. Mikdat Çavdar Özel Muayenehanesi
Ataşehir, İstanbul • Harita
Dr Ahmet Ayık
NPİSTANBUL Beyin Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Spor hekimliği, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaSaray Mah. Ahmet Tevfik İleri Cad. No:18, Ümraniye, Ümraniye • Harita
NPİSTANBUL Beyin Hastanesi
Barbaros Mahallesi Mor Sümbül Sokağı No:5-A Kat:3 D:81, İstanbul • Harita
Tolga Şahin Muayenehanesi
Barbaros Mahallesi Halk Caddesi, Şen Sk. No: 2, 34752 Ataşehir/İstanbul, İstanbul • Harita
Vialife Estetik ve Saç Ekim Polikliniği
Küçükbakkalköy mah. Işıklar cad. no:37, İstanbul • Harita
B7 CLINICS
Cevizli Mah. Talatpaşa Cad. No :75, Maltepe • Harita
İstanbul Onkoloji Hastanesi
Dr. Metehan Özgür
Pratisyen
Küçükbakkalköy Mahallesi, Işıklar Caddesi Şenlik Sokak 14/A Ataşehir / İSTANBUL, İstanbul • Harita
Dr. Yasemin Savaş Kaliteli Yaşam Polikliniği
Cevizli Mah. Talatpaşa Cad. No :75, Maltepe • Harita
İstanbul Onkoloji Hastanesi
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Psikiyatri Daha fazlaŞemsidenizer Cad.E-5 Karayolu Kartal, İstanbul • Harita
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi
Bagdat Cad. Sevınc Sok. No:16/1 Maltepe, İstanbul • Harita
Hüseyin Umut Muayenehanesi
Muş Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Çocuk cerrahisi, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji Daha fazlaBulvar Cad., Muş • Harita
Muş Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Dr Lütfi Kırdar Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi Adatepe Semt Polikliniği
Pratisyen, İç hastalıkları, Dermatoloji
, Ortopedi ve travmatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Aile hekimliği Daha fazlaOğuzhan Cad.No:14 Kartal Lütfi Kırdar Eah., Maltepe • Harita
Dr Lütfi Kırdar Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi Adatepe Semt Polikliniği
Elmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Cad. No:1, Ümraniye • Harita