Protetik Diş Tedavisi
Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Protetik diş tedavisi, İç hastalıkları, Ağız diş ve çene cerrahisi
, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti Daha fazlaErzene Mah. Ankara Cad. No: 172/109, Bornova • Harita
Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Protetik diş tedavisi, İç hastalıkları, Ağız diş ve çene cerrahisi
, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti Daha fazlaDicle Ünv.Kampüs Mevkii, Diyarbakır • Harita
Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Protetik diş tedavisi, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti Daha fazlaİmaret Köyü Kayseri Yolu, Sivas • Harita
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Protetik diş tedavisi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Ağız diş ve çene cerrahisi
, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi Daha fazlaTopkapı Mahallesi Millet Cad., İstanbul • Harita
İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Esteworld Estetik Altunizade Polikliniği
Protetik diş tedavisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ağız diş ve çene cerrahisi
, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi Daha fazlaAltunizade Mahallesi Altunizade Mah. Kısıklı Cad. No:7, İstanbul • Harita
Esteworld Estetik Altunizade Polikliniği
Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Protetik diş tedavisi, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Restoratif diş tedavisi Daha fazlaBüyükçiftlik Sokak Nişantaşı, İstanbul • Harita
Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Dr. Dt. Arzu Özcan Kıran
Eskişehir • Harita
Doktor muayenehanesi
Dr. Dt. Bilge Beşir Kalaycı
Protetik diş tedavisi, Diş hekimi
Kemerkaya Mahallesi Kahramanmaraş Caddesi Ziyad Nemli Sanat Sokak Kasımoğlu İş Hanı No:5 Kat:3, Trabzon • Harita
Bilge Beşir Kalaycı Muayenehanesi
Dr. Dt. Sevgi Özdemir
Protetik diş tedavisi, Diş hekimi
İnönü Cad. İntaş Çamlık Sitesi B Blok. 8/3 Sahra-ı Cedid Kadıköy İstanbul, Kadıköy • Harita
32ye Dair Diş Kliniği
Yeni mahalle 22 sk. 71/A Nazilli, Aydın • Harita
Dr.Dt. Umut Can TUĞAN Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği
Nisbetiye Dent Diş Kliniği
Protetik diş tedavisi, Radyasyon onkolojisi, Diş hastalıkları ve tedavisi
, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) Daha fazlaLevent Mahallesi Aydın Sokak No:6/6 Fırat İş Merkezi, Beşiktaş • Harita
Nisbetiye Dent Diş Kliniği
Dr. Dt. Ali Karahanoğlu
Fsm Bulvarı Selin Sitesi B Blok No: 150/4, Bursa • Harita
Alı Karahanoğlu Muayenehanesi
A Plus Diş Kliniği
Protetik diş tedavisi, Diş hekimi, Ortodonti
, Diş hastalıkları ve tedavisi, Restoratif diş tedavisi Daha fazlaMudanya Yolu Umi Plaza Sanayi Caddesi No:150/B, Osmangazi • Harita
A Plus Diş Kliniği
Üsküdar Üniversitesi Diş Hastanesi
Protetik diş tedavisi, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen
, Diş hekimi, Periodontoloji, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) Daha fazlaSaray Mahallesi Site Yolu Caddesi No:13-15A, Ümraniye • Harita
Üsküdar Üniversitesi Diş Hastanesi
Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi
Protetik diş tedavisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Acil tıp, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Çocuk romatolojisi, Metabolik cerrahi Daha fazlaFevziçakmak Cad.53. Sok.No:48 Bahçelievler, Çankaya • Harita
Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi
Protetik diş tedavisi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Sualtı hekimliği ve hiperbarik tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Tıbbi ekoloji ve hidroklimatoloji, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaTopkapı, Turgut Özal Millet Cd,, İstanbul • Harita
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi
İstanbul Protetik Diş Tedavisi Uzmanları