Psikoloji, Tevfik İleri Mh., Ankara
A Life Hospital Kuzey Ankara
Psikoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Pedagoji Daha fazlaFatih Mahallesi Yavuz Bulvarı No:15, Pursaklar • Harita
A Life Hospital Kuzey Ankara
Çukurambar Mahallesi 1465. Sokak No:5A/3 İpekyolu Konutları, Ankara • Harita
İnsana Değer Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi
Emrah Mahallesi, Gen. Dr. Tevfik Sağlam Caddesi, Köşk Apartmanı, No:70 K:3 D:11, Ankara • Harita
Özel Sanatoryum Tıp Merkezi
Psikoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaSanatoryum Cad.No:119 Çiçeçekli Mah., Ankara • Harita
Özel Sanatoryum Tıp Merkezi
Psk. Amine Bozkurt
Psk. Rumeysa Özlü
Emrah General Tevfik Sağlam, Ankara • Harita
Psikoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Çocuk romatolojisi Daha fazlaGayret Mahallesi İvedik Caddesi No:41, Yenimahalle • Harita
Psk. Elif Betül Kahraman
Ankara, Keçiören • Harita