fa...l
Raci bey işini severek yapan harika bir doktor. Benim anal fissür ameliyatimi çok başarılı bir şekilde yaptı çok memnunum Allah ondan razı olsun.
Kıl dönmesi sebebiyle gitmistim.Giderken biraz çekinerek ve korkarak gitmiştim ama çok iyi bir doktor.hastalarla olan iletişimi çok iyi. Çok memnun kaldım.herkese tavsiye ederim.
b....c
Hocamız Açık Safra ameliyatımı gerçekleştirdi. Cok tecrübeli ve Kaliteli.Hastasiyla ilgilenen ve rahatlatan naif konuşan birisi.Zor bir ameliyat geçirdik ama sayesinde kolaylasti.Cok tesekkurlerimi sunuyorum.Gonul rahatligiyla tercih edebilirsiniz.Tavsiyem 10 Uzerinden 10dur.Tesekkurler.
mi...r
Benim safrakesesi ameliyatimi yapti Raci Bey.Inanilmaz sakin hastasini rahatlatan sakinlestiren bilgisi ve tedavisiyle muhtesem bir dr.Gercekten bence hastahanenin en iyi dru aile drumuz oldu :-) Basarilarinin devamini dilerim iyiki varsiniz Raci Bey siz olmasaniz o ameliyati olamazdim
ha...n
se...z
İşini severek yapan kişi, işinde her zaman başarılıdır.Doktor beyin başarılarının devamını diler,hastalara gönül rahatlığı ile gidebilecekleri bir doktor olduğunu belirtir,tüm hastalara acil şifalar dilerim ..
to...a
hastanedeki en iyi hekim bence işini severe yapan işine bağlı bir hekimimiz iyiki varsınız
Raci Selçuk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Raci Selçuk, Genel Cerrahi.
Raci Selçuk adresi nerede?Raci Selçuk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Korukent Mahallesi 96015. Sokak Toroslar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Raci Selçuk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Raci Selçuk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Raci Selçuk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Raci Selçuk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Raci Selçuk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Raci Selçuk hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Raci Selçuk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.