ge...9
merhaba arkadaşlar ben muhammet furkan çelik 17 yaşındayım okuyorum çalısıyorum hepsi suanda raci amcanın sayesinde her istedigimi yapıyorum kosa biliyorum yürüyorum futbol oynuyorum vb bende kalça çıkıklığı, ayak bileğinde kemik eğriliği ve ayak topuk çıkığı vardı raci amcanın sayesinde hiç birseyim kalmadı suanda sadece ayda bir kontrola gidiyorum
not: size tavsiyem raci amcadan baska doktora gitmeyin.
mi...r
. Ona doktorlar tarafından gönderildigimde çocugum ayaklarını kullanamıyordu.Bize çok itinalı davrandı. Hastalık konusunda hem gerçekleri soylüyordu hemde sanki bizimle enpati kurup rahatlatıyordu.Üstelik bunu sert tavırlarıyla yapıyordu.Samimiyeti belli oluyordu. Onu tanıdıgımız için çok şanslıyız.
Raci Yarımpabuç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Raci Yarımpabuç, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Raci Yarımpabuç adresi nerede?Raci Yarımpabuç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 23 Nisan Mahallesi 34 Nolu Sokak No: 35 Şahinbey
Adresine gitmek zorunda kalmadan Raci Yarımpabuç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Raci Yarımpabuç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Raci Yarımpabuç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Raci Yarımpabuç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Raci Yarımpabuç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Raci Yarımpabuç hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Raci Yarımpabuç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şahinbey bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları