SGK

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Abdominal Laparoskopi

Anoskopi

Apandisit Alınması +26 daha fazla

Apendektomi

Apse Insizyonu Ve Drenajı

Dikişsiz Hemoroid Cerrahisi

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi

Dr. Ramazan Kozan, 2019 yılından bu yana Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda tam zamanlı öğretim üyesi olarak çalışmaktadır. Türk Cerrahi Derneği, Türk Kolon ve Rektum Cerrahisi Derneği, Türkiye Endoskopik ve Laparoskopik Cerrahi Derneği, Türk Hepato Pankreato Biliyer Cerrahi Derneği, Fıtık Derneği, Ankara Cerrahi Derneği ve Ankara Meme Hastalıkları Derneği'ne üyelikleri bulunmakta olup ulusal hakemli dergilerde alan editörlüğü, editör yardımcılığı ve hakemlik görevleri üstlenmiştir. Uluslararası ve ulusal hakemli dergilerde yayınlanmış 40 civarı makalesi bulunmakta olup Türk Cerrahi Derneği Endoskopi Eğitimi Belgesi ve da Vinci Robotik Konsol Cerrahı Sertifikası'na sahiptir.

Konum: Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Laparoskopik Cerrahi

Canım hocama 3 yıl önce kasık fıtığından kapalı ameliyat oldum, ki ben zor bir hastayım, ağır kaldırma demesine rağmen 1. Haftada damacana iten bana rağmen tekrardan yırtılmadı nasıl diktiyse hocam :) Ameliyat için ilk hasta olarak beni aşağıya indirip hocamı aradıklarında ‘Ben gelmeden hastam beni görüp kendini güvende hissetmeden sakın uyutmayın’ dediğini halen hatırlarım. Daha sonrasında annemin safra kesesi ameliyatını yaptı. İkimizde de tek bir iz kalmadı. İnanılmaz bir hocadır, tek tek ayrıntılarıyla bilgi verir, takibi bırakmaz, kolaya kaçmaz. İyi ki tanımışız.

Konum: Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kolon Ve Rektum Cerrahisi

Bir türlü bitmek bilmeyen günlerimi kabusa çeviren iç dış hemoroid rahatsızlığım vardı , bi çok doktora gittim ama çağre bulamadım. Adeta günlerim yatakta geçmeye başladı hayattan kopmuştum Yüce Rabbim Ramazan beyi birilerinin vesilesiyle çıkardı karşıma, son evre bir durumum olduğunu ve ameliyatın şart olduğunu amelyat sonrası hayat kalitemin artıcağı konusunda ikna oldum konuşmalarıyla hocamın. 6 Mayısta amelyat oldum yaklaşık 1 ay dinlenme sürecimden sonra
Yeniden doğmuş gibi oldum Ramazan bey sayesinde her gün dua ediyorum , kendisi ve ekibinden Allah razı olsun. Kibar Anlayışlı sabırlı ve mütevazi hastalarıyla son derece ilgili bir hekim şahsım adına gördüğüm mesleğiyle insanlığıyla en kaliteli hekimlerden biri az rastlanır
Bence daha fazla yıldız hakediyor
Hiç çekinmeden sağlığınızı emanet edebilirsiniz Ramazan KOZAN hocama Rabbim yolunu açık etsin yolu kendi gibi güzel insanlara çıksın

Konum: Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kolon Ve Rektum Cerrahisi

rektum sarkması şikayetiyle annem fatma çil i hocamıza götürdük. Çok sık doktora gitmeyen ve rektum sarkması ameliyatından çok korkan annemi tüm sorulara cevap vererek ameliyat olmaya ikna etti. çok başarılı bir ameliyat geçirdi. kibar,sevecen,anlayışlı kişiliği ile mesleğini hakkı ile yerine getiren doktor hocamız

Ö
Konum: Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Aylardır devam eden şikayetlerim sonucunda Ramazan hocam tarafından 6 Mayıs tarihinde anal fissur iç hemoroid ameliyatı oldum.Gerek ameliyat öncesi gerek sonrası açıklayıcı tavrıyla beklediğimden bile rahat geçti gerçekten mükemmel bir cerrah kendisi, ağrısız ve rahat bir iyileşme sürecindeyim, bugün 16.günüm umarım hep böyle devam eder. Kendisi çok iyi bir Dr olmasının yanında çok güler yüzlü nazik bir insan hastaya olan yaklaşımı sayesinde çok daha rahat ilerleyen bir süreç geçirdim, eğer bu tarz sıkıntılarınız varsa hiç düşünmeyin bence.

Konum: Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Son 11 aydır hemoroid rahatsızlığımdan dolayı çok ciddi sancılarım oluyordu. Günlük yaşam konforum düşmüştü. G.Ü.Tıp Fak. Hast. Genel Cer. Böl.'nde Doç. Dr. Ramazan Kozan Bey'e muayene olmaya gittim. Muayene sonucunda Ramazan Hocam anüs bölgemde hemoroid, yırtık ve kapalı tünel tespit ettt. Açık ameliyat olmamı tavsiye etti. Kolonoskopi olduktan 4 gün sonra Ramazan Bey ameliyatımı gerçekleştirdi. Şu an ameliyat sonrası 17. günümdeyim ve sağlığıma kavuştum. Ramazan Hocam ve tüm ekibine işlerinde kolaylık ve başarılar diliyorum. Sevgiyle selamlar.

Konum: Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Annem 6 ay büyük tuvalet sorunu yaşadı. Çok zorlandı. Çeşitli doktorlara gitti ama bir sonuç elde edemedi. Daha sonra Ramazan hocamızdan randevu alıp ona muayene oldu. Ramazan Bey bir hafta olmadan ameliyata aldı ve ameliyatını yaptı. Ameliyat sorunsuz geçti ve annem sağlığına kavuştu. Ameliyattan iki hafta sonra normal düzenine geçti. Ramazan hocamız gerek ilgisi alakası her sorumuza sabırla yanıt vermesiyle çok iyi bir doktor. Böyle sorunlar yaşayanların gözü kapalı güvenebileceği bir doktordur.

Ö
Konum: Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

5 Şubat tarihinde annemin Guatr ameliyatı hocamız tarafından gerçekleştirildi. Zor olan bir ameliyatı çok titiz ve sağlıklı bir şekilde atlatmamızı sağlayan hocamıza ne kadar dua etsek azdır . Ameliyat sonrası da ilgi ve alakası bizlere sürekli güven verdi. Ailemiz adına kendisine minnettarız .

Konum: Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

22 yaşında kronik kabızlık sonucu rektal prolapsus rektosel sistosel (pelvik taban yetmezliği) gelişmişti. Ramazan hocama ulaştım.İstediğim tarihte robotik ventral mesh rektopeksi ameliyatımı yaptı.Ameliyatım 5 saat civarı sürmesine rağmen gecesinde yürüdüm ve ertesi gün taburcu oldum. Hoca ameliyat sonrasında da takibi bırakmadı ve fizik tedaviye yönlendirdi.Hoca ilgisi ,samimiyeti,hastayı sahiplenişi,kibarlığı ve işinde başarısı ile iyi ki Ramazan Hocamla karşılaşmışım düşüncesi oluşturuyor.Özellikle pelvik tabanla ilgili şikayetleriniz varsa gözünüz kapalı görünmelisiniz hocama.Hem işinde hem de insan ilişkilerinde mükemmel bir hekim

C
Konum: Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Hemoroid rahatsızlığımdan dolayı Ramazan hocama muayeneye gittim. Karşılıklı iletişimden çok memnun kaldım. 4. Seviyeye kadar ilerlemiş bir hemoroid ile yaşıyordum. Gerçekten son zamanlarda günlük yaşantımı çok etkiler olmuştu. Hocamız açık ameliyatı önerdi. Bazı endişelerim doktora söyledim. Ameliyat sonrası süreçleri bana güzelce anlattı. Gerçekten ilgisi hastaları rahatlatması bakımından mesleğinin hakkını veren bir doktorumuz. Hocamız ne dediyse ne söyledi ise dedikleri gibi ameliyat sonrası sürecim devam etti. Bu kadar zaman neden bekledim hiç bilmiyorum. Yeniden hayata dönmüş gibiyim. Çok rahatladım. Çok memnun kaldım. Eğer böyle bir sorunu olan var ise hocamıza çekinmeden gidebilirsiniz.

Y
Konum: Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kolon Ve Rektum Cerrahisi

Değerli Ramazan kozan hocam,oğlumun bağırsak sarkması ameliyatını başarılı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdi.gerçekten işinde ve insan ilişkilerinde son derece mükemmel bir insan.güleryüzü,sıcakkanlı yaklaşımı,detaylı anlatımı ile insana huzur veren yüce bir gönlü var.uzun bir süre oğlumun rahatsızlığı için gezerken hocamla tanışmak nasip oldu.bu ameliyatın zorluğunu,komplikasyonlarını bildiğimiz için korkularımız vardı.çok şükür hocamın pratikliği,bilgisi tecrübesi sayesinde sorunsuz geçirdik.iyiki varsınız hocam,iyisi sizi tanımışız.sonsuz saygılarımı sunuyorum