bi...n
Tek kelimeyle işinin ehli bir doktor.işini mükemmel yapiyor.Herkese tavsiye ediyorum.İlk çocugumu başka bir hastanede dogurdum ve sorunlu bir dogum olmustu.Ama ikinci çocugumun dogumunu ona oldum ve cocugumu sag salim kucagima verdi.Allah razi olsun.Butun isleri rast gitsin.Sevgiler saygilar...
me...e
12 haftalık gebelikten ötürü ikili tarama testi yaptırmak için gitmiştim. Ense kalınlığı ölçümü yapılacak sanırım bu haftalarda diyerek iletişim kurmaya çalıştım. Ultrasonda gerildim direkt yatınca. Hiç bir bilgi vermek konuşmak olmamıştı çünkü. Ben göremem ense kalınlığı dedi yaptıracaksanız özele gidin, kan tahlili de ense ölçümü yapılan yerde yapılır dedi. Soracaklarım da vardı kaldım öylece çıkmak zorunda kaldım. Özele gidebilsem giderdim. Bir ay öncesinde ilk tahliller için de gitmiştim başka doktor vardı. Sıra beklerken ikili test sonucu göstermek için bekleyen hastalar vardı. Moralim bozuldu ağlayarak gittim evime. 9
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
se...m
Recai bey'in sakin, yumşak ve şefkatli tavrı kendisini her zaman gösteriyor. Kendisine Hoca denmesini hak ediyor.
mi...r
Bende yeni tanidim cok iyi guler yuzlu herkeze tawsiye ederim guzel ilgileniyor anlatiyor iyi simdilik
em...e
Allah a çok şükür çok işim düşmedi kadın doğum doktorlarına zaten çok çekiniyorum doktora gitmekten bir kaç kez gittim Recai beye Allah razı olsun çok iyi, insanı dinliyor çok yardımcı oldu Allah işlerini yolunda ilerletsin inşallah herkese tavsiye ederim
ha...r
recai atalay çok iyi bir doktor ben 8 yıldan beri çocugum olmuyor recai atalayın tedavisi altında şuanda amileyim
Recai Atalay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Recai Atalay, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Recai Atalay adresi nerede?Recai Atalay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mey.Galipcem İşm:40/4 Kazimiye Mah. Tekirdağ
- Zafer, Mah. Bülent Ecevit Blv. No:33 Çorlu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Recai Atalay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Recai Atalay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Recai Atalay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Recai Atalay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Recai Atalay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Recai Atalay hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Recai Atalay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tekirdağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Neova Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları