Aktimetre
Fonksiyonel Hemisferektomi
Homeopati
Karotis Ultrasonu
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Manyetik Alan Tedavisi (Magnetoterapi)
MRI Değerlendirme
Nöralterapi
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
Poligrafi
d.....
Yaklaşık 20 yıldır hekimimizdir.
Önce babamın inme sorunu ile başladı yolculuğumuz.
Sonrasında benim ve çocuklarımın migren sorunları ile devam etti, MS konusunda uzmanlığa yöneldikten sonra dahi bizlerin her zaman dertlerini çözmeyi sürdürdü. Çok şükür hepimiz şifalandık. Elleri dert görmesin.
Bir hekimde aranacak özellikler bellidir, bilgili, ilgili ve şifa sunma yetisi ister insan... ancak Recai hocam bunun çok ötesinde, hastanın yaşadığı o zorlu süreçte, hastanın en yakın yol danışmanı oluyor. Uzun uzun anlatıyor, süreci planlıyor, her türlü soruya cevap alabiliyorsunuz, sözlerini dinler ve uygularsanız mutlak şifayla buluşabiliyorsunuz.
MS konusundaki çalışmalarıyla birçok insana umut ışığı olmuş çok yüce gönüllü bir hekimimizdir.
Allah başımızdan eksik etmesin.
Çok memnunuz.
ha...k
Alanındaki yeteneği, ve mesleğine verdiği önem,kariyeri gerçekten tartışılmaz.MS in tespit edilmiş tarihi çok yeni olması nedeniyle bu tür mesleğine aşık dr lar sayesinde çok kısa sürede önemli ilerlemeler elde edilmiş.Bir keresinde hocanın muayene odasının önünde hocayla görüşmek üzere uygun zamanı beklerken bir meslekdaşı ile MS bulguları le ilgili yeni bir gelişme hakkında konuştuklarına kulak misafiri olduğumda MS tarihinin ne kadar yeni olduğu ve başvurcağınzı dr un ne kadar önemli olduğunu bir kez daha farkettim. Eminim elinde daha iyi imkanlar olsa hastaları için çok daha güzel şeyler yapmaya çabalardı.Bu imkanlarla bile bir çok hastası onun sayesinde bu hastalığa karşı daha dirençli.Her muayenesine girdiğinizde sizi güzel müziklerle karşılar.O kadar yoğundurki masasındaki çayı hep ağzına kadar dolu ve içemediği için hep öyle durur.Hastalarına yaklaşımı hep bir abi baba kıvamındadır.
Mutlu olun,Sağlıcakla kalın
i̇...l
öncelikle recai hocama saygılarımı sunuyorum hastalarıyla iyi ilgileniyor güler yüzlü iyi biri anlayışlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum kendisine allah razı olsun ben 17 aydır ms tedavisi görüyorum teşhis konulduktan sonra tedaviye başladım uygulamış olduğu tedavide iyi bir sonuç buldum allah razı olsun recai beyden ailesinede çok teşekkür ediyorum saygılarımla İsa GÜL
re...l
Dünyanın en iyi en tatlı doktoru bukadar hastalarına ilgisi ve uzmanlığıyla benim için mükemel biridir sizi çok seviyoruz recayi bey numune hastanesinin vaz geçilemez dr na sesleniyorum size ulaşamıyorum neredesiniz hastanız??. Refika sural??
er...m
güler yüzlü oluşu hastaya değil hastalığa göre tedavi şekliyle cok iyi durumlara getirdi beni sağlıgımı ve psikolojimi bizler için yani ms hastaları için elinden ne geliyorsa kaçınmadan yaptığı teşekkürlerimi sunuyorum
nu...l
Merhaba recai bey size çok şey borcluyum ms yolculugumda sizin kadar bilgi dolu güvenilir biriyle hayatıma yol vermek hem huzur hem güven açıkcası sizi anlatmak yada tarıf etmek çok zor olcak benim için iyi varsınız nurgül ışık
mi...r
Tanıdığım en iyi hekimlerden.Empati yeteneği yüksek ,sizi dinliyor ve yardımcı olmağa çalışıyor.
Önerim onu dinleyin...sabırlı olun...MS hastalığı tanı ve takip aşaması çok önemli.
er...n
Multipl Skleroz konusunda en iyi uzmanlardandır. Tıbbi etiğe son derece hassastır.
Recai Türkoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Recai Türkoğlu, Nöroloji. Size Recai Türkoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fonksiyonel Hemisferektomi, Epidural Steroid Enjeksiyonu, Epilepsi Tedavisi, Fitoterapi, Baklofen Pompası Tedavisi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Nöralterapi, Manyetik Alan Tedavisi (Magnetoterapi), Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Akupunktur Tedavisi.
Recai Türkoğlu adresi nerede?Recai Türkoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tıbbiye Cad. No: 40 Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Recai Türkoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Recai Türkoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Recai Türkoğlu hangi dilleri konuşuyor?Recai Türkoğlu ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Recai Türkoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Recai Türkoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Recai Türkoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Recai Türkoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Recai Türkoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Üsküdar bölgesinde SGK kabul eden Nörologlar
Üsküdar bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Nörologlar