se...n
Yıllarca diz agrılarıyla yaşadım. 1 yıl oldu. Meniküs ameliyatı oldum Derin yırtıklardan kurtuldum . Şu an hiç agrım yok Doktorum Refik Özbala çok teşekkür ederim Herkese hiç düşünmeden tavsiye ederim.
er...n
Askerlik yaptığım dönemde darbe alan aşil tendonumun koptuğunu farkeden(kendisine ulaşmadan önce 2 uzman, 3 pratisyen hekimin teşhis koyamadığı ve 45 gün oyalanmadan sonra)ve gerekli ameliyatı İskenderun Deniz Hastanesi'nde başarıyla gerçekleştiren, beni sakat kalmaktan kurtaran sayın Refik ÖZBAL'ı her zaman minnetle ve saygıyla anıyorum.
be...e
kalça protezi ameliyatı oldum ameliyat öncesi ve sonrası ilgi ve alakayı benden eksik etmedi.Hastalığım süresince tüm sorunlarımla usanmadan ilgilendi herkese tavsiye ediyorum bana sağlıklı huzurlu ağrısız bir hayat bağışladı.sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Refik Özbal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Refik Özbal, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Refik Özbal adresi nerede?Refik Özbal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Paşaalanı Mah. 128 Sok.No:11 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Refik Özbal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Refik Özbal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Refik Özbal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Refik Özbal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Refik Özbal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Refik Özbal hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Refik Özbal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Refik Özbal hangi sigortaları kabul ediyor?Refik Özbal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Şeker Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Balıkesir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Balıkesir bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları