Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
me...n
Telefon numarası doğrulandı
Küçükken bronşitten ölme noktasına gelmiştim.Remziye Tanaç olmasa belki de ölmüştüm.. Allahım onu koru
gü...p
Telefon numarası doğrulandı
ona ulaşıncaya kadar san ki hayatımız kabus gibiydi.izmirde gitmedigim doktor kalmamıştı.bizi hastanede yatmaktan kurtardı.alanında en iyisidir. değil izmirde türkiyede bir ikincisi yoktur.aynı tahlilleri defalarca yaptırmama rağmen kimse tehşis koyamamıştı.ben hastanede hiç mi bu derten anlayan yok diye isyan ederken tavsiye üzerine hocamıza ulaştıkve o günden sonra çok şey değişti.bence mesleğini çok isteyerek ve layıkığla yapan ender doktorlarımızdan.
Remziye Tanaç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Remziye Tanaç, Çocuk Alerjisi.
Remziye Tanaç adresi nerede?Remziye Tanaç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazımdirik Mah. No 9 Ege Üniversitesi Bornova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Remziye Tanaç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Remziye Tanaç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Remziye Tanaç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Remziye Tanaç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Remziye Tanaç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Remziye Tanaç hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Remziye Tanaç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bornova civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar