se...
Benim ilk Hamileliğim ve henuz 25 yasindayim birçok kaygı ve panik sorunları olan biriyim ama Reşat beyi tanıdıktan sonra hepsi geçti. Çok soguk kanlı mükemmel bilgi aktarımıyla gebeyi ilaca boğmamasıyla kusursuz bir doktor. Umarım Dogumumuzda böyle geçer simdiden cok tavsiyem oldu herkese tavsiye ederim
öz...
Canım doktorum.. Allah eksikligini göstermesin. Her iki oglumun dogumunu da 2.5 yil arayla Resat bey ile gerçekleştirdim. Son derece seviyeli, abartısız ve isinin ehli bir doktor. Resat bey gereksiz laf kalabaligi yapmayan, az ve öz konusmasina ragmen size o huzur ve güveni sonuna kadar hissettiren, babam olsa ancak okadar sevecegim saygideger ve özel bir hekimdir.
Her iki oglumu da sezeryan ile dünyaya getirmeme ragmen 2.gün sikayetsiz ayakta idim. Hem hamilelik hem de dogum sonrasi surecimi kendisi sayesinde gayet guzel gecirdim.
Simdi buyuk oglum 5 digeri 2.5yasinda ve yeniden hamileyim, ayni heyecan ve sevincle hastaneme gittim fakat dr um yurtdisinda oldugu icin farkli bir hekimle baslasik. Zaman ne gösterir bilinmez ama gönlüm hep Resat beyden yana.. Umarim 3.dogumumu da once saglikla ve onunla gerceklestirmek nasip olur.
ek....
Reşat bey alanında hayli uzman, çok güven veren işinin ehli bir hekim. Önce kızımızısonra oğlumuzu sayesinde sağlıklı şekilde kucağımıza aldık. Bu vesile ile kendisine buradan tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Gerek ameliyat sonrası ilgisi, gerekse hastayı bilgilendirmesi harika. Kısacası doğru adrestesiniz!! Ekmel Bizden
Rahmimde oluşan miyom için gitmiştim 10 cme yaklaştığını belirti hemen alınması gerektiğinide fakat bekar olduğum için ve ileride tekrar sıkıntı yaşamamam için rahminde alınması gerektiği belirti çok ilgili sevecen ve güleryüzlü bir doktorumuz gayet güzel ve açıklayıcı bir şekilde ameliyat detaylarını dahi anlattı ve 25 ocakta ameliyat oldum ve 6 ay geçti üzerinden sağlığım yerinde hiçbir sıkıntımda yok teşekkür ediyorum kendisine her türlü ilgilendiği için ameliyat öncesi ve sonrası için teşekkürler
Gayet tecrübeli ve huzur veren bir doktor, doğumumuz sayesinde çok güzel geçti, hastasına kesinlikle güven veriyor,hastane ortamı da ayrı bir güzel,hasta bakıcısından hemşiresine doktoruna kadar hepsinden memnun kaldık, sıcacık samimi bir ortam var,her şey için binlerce teşekkürler...
y.....
Harika muhteşem ötesi bir Dr. Hiçbir şey sormaya gerek kalmadan herşeyi anlatıyor çok rahat sakin sevecen biri.dogumdan önce sonra hep çok ilgiliydi bu kadar rahat doğum yapacağım aklıma gelmezdi Allah razı olsun♥
hü...a
rahim duvarında bebek büyüklüğünde kocaman miyonum vardı. eli hızlı pratik bi doktor olmak zorunda idi. gittiğim her doktor rahimide alacağız dedi ve ben daha 23 yaşında yeni evlenmiş biriydim. . 1 yıl bekledim ağrısı çilesi kanamalarımla gecen koca 1 yıl sonunda reşat beyi buldum. bana bunu ben alırım ve sende anne olabileceksin dediğinde şaşırdım. ama deedim her doktor mümkün değil dedim. operasyonu oldugu gibi en başından anlattı. tek önemli noktanın alımla bir dikişin olduğunu ve hızlı olması gerektiğini söyledi.ben güvendim kendisine ve ameliyat olalı 7 sene gecti ve şuan iki evladım var. Reşat Bey benim dönüm noktam oldu.. kendisine teşekkür ederim
gü...u
Harika insan harika doktor 2004 ve 2014 doğumlu kızlarımı ikisinide Reşat bey de sezaryen doğum yaptım. 10 sene sonra aynı gülen gözlerle beni karşıladı çok içten samimi bir insan işinde oldukça başarılı özverili. Sizin soru sormanıza gerek yok o herşeyi net bir şekilde söyler. Çok çok memnunum
Maddi anlamda da sizi üzmez para onun için en son plandadır
de....
Planlanan günden 3 gün öncesi eşimin sancıları artınca gece hastaneye gitmik zorunda kaldık. Hemen Reşat beyi aradık, isteksiz olarak geldi. sezeryanı yaptı ve tatminedici bilgi vermeden hastaneden ayrılmış. Bebeği o gece yoğun bakımda tuttular . Doğumdan bir ay sonra aşırı kanamadan acil hastaneye gittik plazanta kaldığından eşim bide kürtaj oldu. Bidaha Reşat mı aslaaaaa.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
.....
9.ayima girdim.basindan beri Reşat beye gidiyorum.cok memnunum,siz sormadan herşeyi anlatıyor.cok yoğun olmasına karşın gayet ilgili ve sicak bir doktor kesinlikle tavsiye ederim.
Reşat Bozoklar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Reşat Bozoklar, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Reşat Bozoklar adresi nerede?Reşat Bozoklar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Anadolu Cad. No:14 Yenişehir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Reşat Bozoklar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Reşat Bozoklar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Reşat Bozoklar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Reşat Bozoklar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Reşat Bozoklar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Reşat Bozoklar hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Reşat Bozoklar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları