Şirinevler Mahallesi Sağlık Caddesi No:195, Adapazarı
he...i
verdiği ilçları kullanıyorum bana iyi geldi.Doktoruma detaylı bişekilde soru sora biliyorum.Beni en iyi konuda aydınlatıyo. Bunun için teşekkür ediyorum.
sa...n
uzun zamandır,tedavi görüyorum,kendimi rıdvan beye teslim ettim,bende iyi intiba bıraktı umarım sonuç alırım.genelde devlet hastanelerinde doktorların yeterince ilgilenmediğinden,bilgi vermemelerinden hastalar şikayet eder,benimde başıma geldi,rıdvan beyle öyle bir sorun yaşamadım en aından konuşuyor:)
se...n
alanında gayet iyi ve başarılı bır doktor.. samımı ıcten ve başarılı.. hastasıyla ılgılı...
el...r
cok iyi bir doktor
si...u
son derece başarılı harika bir doktor
si...m
çok başarılı harika bir doktor
ce...m
çok sempatik, mütevazi,hastasıyla son derece ilgili, alanında çok başarılı bir doktor
ce...m
çook başarılı, mütavazı, hastasına karşı gayet anlayışlı ve sevecen harika bir doktor...
Rıdvan Lise isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rıdvan Lise, İç Hastalıkları.
Rıdvan Lise adresi nerede?Rıdvan Lise şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şirinevler Mahallesi Sağlık Caddesi No:195 Adapazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rıdvan Lise isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rıdvan Lise online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Rıdvan Lise isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rıdvan Lise bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rıdvan Lise ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rıdvan Lise hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Rıdvan Lise hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli İç Hastalıkları Uzmanları
Sakarya İç Hastalıkları Uzmanları