Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu
Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Radyoterapi
Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi
ze...)
Dr. Rima Davutoğlu; Önce karşısındakine İnsan gözüyle bakmasına hayret ettim..İşini seven, Ve işinin selamete ermesi için elinden gelen gayreti fazlasıyla yapması, İşiyle ilgili çok bilgilenmesi ve karşıya bilgi vermesi ayrı bir haz veriyor insana insanlığa...Dr. Rima Hanıma çok teşekkür ediyorum..Sağlık müdürlüğümüze ayrıca teşekkür ediyorum ki, böyle Cevherleri Müdürlükllerinde görev vermeleri daha saygınlık kazanıyor sağlık Müdürlüğümüz. Saygılarımal Zeynel Açıkgöz /Nizamettin Açıkgöz Babası.
Rima Davutoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rima Davutoğlu, Radyasyon Onkolojisi. Size Rima Davutoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu, Radyoterapi.
Rima Davutoğlu adresi nerede?Rima Davutoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eyüpoğlu Mahallesi Hürriyet Caddesi No:40 Şahinbey
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rima Davutoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rima Davutoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Rima Davutoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rima Davutoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rima Davutoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rima Davutoğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Rima Davutoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.