Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ni...n
Telefon numarası doğrulandı
Doktor hanımla tanıştığm için çok memnun oldum. İlk muayenede dişimle ilgili sorunun kaynağını tespit edene kadar titiz bir şekilde inceledi ve en doğru tedaviyi uyguladı.Daha sonra oğlumun da dolgularını yaparken oğlumun diş hekimi korkusunu yenmesini sağlamakla kalmadı onun diş hekimi olmasına karar vermesine bile sebep oldu. tüm ilgi ve emekleri için teşekkür ediyorum.
S. Zeynep Ergin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?S. Zeynep Ergin, Restoratif Diş Tedavisi.
S. Zeynep Ergin adresi nerede?S. Zeynep Ergin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kampüs / Antalya Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan S. Zeynep Ergin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda S. Zeynep Ergin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
S. Zeynep Ergin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?S. Zeynep Ergin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan S. Zeynep Ergin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar S. Zeynep Ergin hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, S. Zeynep Ergin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.