t.....
Şaban hoca, bana kornea nakli yaptı. Son derece başarılı ve rahat bir operasyon geçirdim. İlgi ve alakası üst düzeydeydi. İlk gün hafif bir sızı dışında hiç bir ağrım yok desem abartmış olmam. İşinde çok çok iyi. 25 senedir olan görme sıkıntımı bir kaç saatte iyi etti. Gene operasyon olurmusun deseler, hiç çekinmeden, tereddütsüz olurum. Ne öncesi ne sonrası sıkıntılıydı. Kendisine teşekkür ederim, Ülkemiz adına da böyle bir değere sahip olmaktan gurur duyuyorum.
se...i
Göz Hastalıkları uzmanı Sayın Prof. Dr. Şaban ŞİMSEK Bey ağabeyim Nihat KESKİN'in gözündeki bir tümöru 10.06.2020 tarihinde Rize'den İstanbul'a giderek Kartal EAH'de başarılı bir ameliyatla gerçekleştirmiş ve kendisini eski sağlığına kavuşturmuştur.Bu itibarla kendisine şükranlarımızı, teşekkürlerimizi sunuyoruz. Şaban Hoca alanında gerçekten uzman bir hekim. Hasta ve hasta yakınları ile olan iletişimi , bilgi birikimi, teşhis ve tedavisi yöntemi ile Türkiye'de öncü bir hoca. Bir eğitimci ve bir doktor babası olarak başarılarının devamını diliyorum. .Kendisine Allah'tan sağlık ve uzun ömürler diliyorum. Bir Rize'li olarak bu tip bilim adamlarından gurur duymamak mümkün değil. Kendisine her zaman minnettarız. Bu şekilde nice başarılara imza atması en büyük dileğimizdir.Selam ve saygılarımla......Servet KESKİN-MEB Emekli Maarif Müfettişi- Karşıyaka/İZMİR
Şaban Şimşek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şaban Şimşek, Göz Hastalıkları.
Şaban Şimşek adresi nerede?Şaban Şimşek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İslampaşa Mah. Tıp Fakültesi Dekanlığı 53100 Rize
- Üniversiteler Mahallesi 1604. Caddesi No:9 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şaban Şimşek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şaban Şimşek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şaban Şimşek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şaban Şimşek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şaban Şimşek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şaban Şimşek hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Şaban Şimşek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.