22...9
BEN HER 3 ÇOCUĞUMUDA KENDİSİNE GÖTÜRÜYORUZ. ÇOK İYİ BİR HEKİM . İLGİ VE ALAKASI SÜPER. HERKESE TAVSİYE EDERİM. KENDİSİNE DE AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM...
yu...e
dr amca ben elbistandan yunus emre hani hep bademciklerim şişerdi ya tanıdınız demi beni siz gitmişsiniz hasta oldum gittiginizi hastanede ögrendim ve ogün acile gittim bir dahada bademciklerim şişmedi,sizi çok seviyorum nolur geri gelin,
be...a
beni iyileştirdiniz teşekkürler elerinizden öperim
be...a
doktorum siz okadar iyi bir doktorsunuz ki sizin kadar iyi doktor bulamadım sadece sizi tercih ediyorum size geldiğimde çok hastaydım ölmek üzereydim ama artık hiçbişeyim kalmadı
be...a
dünyanın en iyi doktoru diyebilirim çünkü hem çocuk dilinden konuşuyor çocuklarla o kadariyi bir insan ki o gün 100 den fazla hastaneye gittik kimse bulamadı bi doktor bizden 250tl istedi ama babam hayır dedi ve çekirge çocuk hastanesine gittik ve odoktor 5 dk. hastalığımı buldu hatta oranın doktorları para istemiyorlar
Sabit Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sabit Şahin, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Sabit Şahin adresi nerede?Sabit Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hüdavendigar Mah. 2, Nazlı Cad, Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sabit Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sabit Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sabit Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sabit Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sabit Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sabit Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Sabit Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yıldırım Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İnegöl Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gemlik Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Orhangazi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Şanlıurfa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (2)Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla