Dikilitaş Mah. Hakkı Yeten Cad. Yeşilçimen Sok. No:23 Fulya, Beşiktaş
Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih
ha...a
2019 Temmuz ayında Melih bey, longo hemoroid ameliyatımı yaptı. Ameliyattan 1 hafta sonra tamamiyle sağlığıma kavuşmuştum. Kendisi çok tecrübeli bir hekim ve aynı zamanda çok ilgili bir insan. Herkese tavsiye ederim.
h....n
tiroid ameliyatım için bir hastasının tavsiyesi üzerine Melih beye gittim. Kendisi çok tecrübeli bir cerrah ve sevecen güler yüzlü bir insan. Korkumu yenmemde çok yardımcı oldu bana ve iyi ki ona ameliyat olmuşum dedirtti her zaman.çünkü sonrasında atom tedavisi almam gerekti, kendisinin ameliyatımı çok temiz yaptığını ve çok doğru karar verdiğini söyledi nükleer tıp hocaları. Kesinlikle tavsiye ediyorum hem mükemmel bir insan hem de mükemmel bir hekim
mi...r
Apandist ameliyatını melih beye yaptırdım ckk memnun kaldım eğer iyi bir dr arıyorsanız melih beye guvenebilirsiniz.Hastaya gerekli özeni gösteriyor.
de...t
Mesleğinde başarılı işinin uzmanı hasta ve hasta yakınlarına karşı anlayışlı ilgili bilgili ve branşında uzman kendine güvenen bir cerrah iyi ki tanımışız.Her şey için teşekkürler sayın hocam.
he...i
2004 yılında eşim necmi çapar ır rektum ca teşhisiyle cerrahpaşa tıp fakültesine erturul hocanın tavsiyesiyle melih beyi tanıdık. hekim olarak işinde çok başarılı ve kişilik olarakta gercekten mukemmel biri. hasta ve yakınlarına davranışlarıylada ayrıcada bir psikolg iyiki tanımışim
on...i
81 yaşındaki annemiz Fatma Isıkan’ın bağırsak rezeksiyonu ameliyatını başarıyla yapan, annemizi sağlığına kavusturan, hastaya ve hasta yakınlarına son derece ilgili davranan Prof. Dr. Melih Paksoy’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Onur ve Isıkan Aileleri
Sabri Melih Paksoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sabri Melih Paksoy, Genel Cerrahi.
Sabri Melih Paksoy adresi nerede?Sabri Melih Paksoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dikilitaş Mah. Hakkı Yeten Cad. Yeşilçimen Sok. No:23 Fulya Beşiktaş
- Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E Fatih
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sabri Melih Paksoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sabri Melih Paksoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sabri Melih Paksoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sabri Melih Paksoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sabri Melih Paksoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sabri Melih Paksoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sabri Melih Paksoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sabri Melih Paksoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Sabri Melih Paksoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beşiktaş bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Beşiktaş bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Genel Cerrahlar
Beşiktaş bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Beşiktaş bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Beşiktaş bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Beşiktaş bölgesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Beşiktaş bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Beşiktaş bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar