Yenikent Mahallesi Piri Reis Caddesi No:28, Odunpazarı
s....k
Kanal tedavimi yaparken hiç acı hissetmedim. Zor bir diş olmasına rağmen güzelce halletti, iletişiminden de son derece memnun kaldım
t....k
4 aydır çok kaliteli bir özel diş merkezinde yaşadığım ve doktorumun yanlış dişle ilgilendiğini 4 ayın sonunda Sadettin bey sayesinde röntgenden öğrendik ve kanal tedavisi yapıldı .İletişimi olsun bilgilendirmesi ilgilenmesi için teşekkür ederim.4 aydır dişimdeki apseyi röntgene bakarak göremeyen özel diş doktorum yüzünden yanlış dişe uygulanan 4 aylık tedavi ile dişim aşındı ve kırıldı vida takıldı bu yüzden kesinlikle özel diye kendinizi şartlamayın. Hocama teşekkür ederim...
r....e
Kanal Tedavisi için gittim. Harika bir doktor, işlem sırasında hiçbir acı hissetmedim. Kendisine teşekkür ederim.
Sadettin Duruer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sadettin Duruer, Diş Hekimi.
Sadettin Duruer adresi nerede?Sadettin Duruer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenikent Mahallesi Piri Reis Caddesi No:28 Odunpazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sadettin Duruer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sadettin Duruer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sadettin Duruer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sadettin Duruer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sadettin Duruer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sadettin Duruer hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Sadettin Duruer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Odunpazarı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Odunpazarı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diş Hekimleri