Özel Pedmer Tıp Merkezi
Ataevler Mahallesi İzmir Yolu Caddesi No:220, Nilüfer

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer

Dr.Sadullah bey i en az 15 yıl öncesinden Yenişehir devlet hastanesinde başhekimlik yaparken tanırım çok beyefendi bir insandır. 8 aylık doğan oğlumuzun solunumu durduğunda saatlerce üstün gayret göstererek hayatını kurtardığı için ailecek doktor bey e ömür boyu minnettar olacağız çok dikkatli titiz güvenilir ve mesleğinde duayen başarılı bir hekimdir. Allah ondan razı olsun

Oğlum 5 yaşına geldi biz onu Dr.götürmekten 150 yaşına geldik.astım bronşit deyip hava buhar antibiyotik verip durdular gezmedik doktor hastane kalmadı ama ne fayda es kaza Sadullah bey denk geldi.ben böyle doktor. Ne gördüm ne duydum adam yazdığı reçeteyi verdiği ilaçları uygulamaları takip ediyor.allah razı olsun şimdi rahatladık iyileştik kilo aldık direncimiz arttı teşekkürler kendisine minnettarım.

3 yaşıondaki ouglumu defalarca aynı sebepten dolayı hastaneye götürdüm ve her defasında hava vererek evimizze gönderdiler sebebi bronşit astım yine bir gün aynı rahatsızlıktan dolayı cocuk hastanesine gittim ve şansıma Sadullah bey nöbetçi imiş ve ogluma yazdıgı ilaçlarla ve uyguladıgı tedaviyle oglum şuan saglıgına kavuşmuş durumdadır hala ilaç tedavisi uygulanmaktadır ben doktor bey Sadullah engin e rastladıgım için kendimi ve oglumu çok şanslı hissediyorum Allah razı olsun ve şiddetle tavsiye ederim ben hayatımda bu derecede hastasıyla ilgilenen bir doktorla karşılaşmadım kendisine minnettarım Allah binlerce kez razı olsun kendisinden ..

çocuğunuzun en doğru yöntemlerle tedavi olmasını istiyorsanız onun hastalığını kesinlikle Sadullah Bey ile tanıştırmalısınız.Nekadar mantıklı hareket ettiğinizi görecek ve anlayacaksınız.Kendisine oğluma göstermiş olduğu ilgi ve alaka için teşekkür ederim.Saygılar

Profili düzenle veya yönet