Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
ka...r
Syn dr beye tesekurler ayagim kirildi devlet hastanesinin acil hekimi onbesgunde gecer kotu bertik dedi sirinyerde yolumuzun ustu girdim dr girdim rontgen istedi cekimden sonra ayanizda iki kirik bilekte alci onbesgun sonra tam alci dedi daha sonra ameliyat etti bizzat hastalarinla ilgileniyo ve su anda cok iyiyim tavsiye ettigim es dost cok memnun tesekur wderim buradan dogru hekim bulmusum basarilarinin devami ni dilerim hastasi olarak
Şafak Uğur Erdost isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şafak Uğur Erdost, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Şafak Uğur Erdost tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Şafak Uğur Erdost adresi nerede?Şafak Uğur Erdost şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ali Fuat Cebesoy Mahallesi 9135/4 Sokak No:4 Karabağlar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şafak Uğur Erdost isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şafak Uğur Erdost online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şafak Uğur Erdost isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şafak Uğur Erdost, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Şafak Uğur Erdost hangi dilleri konuşuyor?Şafak Uğur Erdost ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şafak Uğur Erdost isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şafak Uğur Erdost tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şafak Uğur Erdost hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Şafak Uğur Erdost hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Şafak Uğur Erdost hangi sigortaları kabul ediyor?Şafak Uğur Erdost, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Şafak Uğur Erdost ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Urla Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Aliağa Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Narlıdere Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (11)Karabağlar bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Magdeburger Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları