f....n
eşimin kotrolü için gittiğimiz muanede anjiyo yapılmasını öneren dıktorumuza güvenerek ertesi güne randevumuzu aldık ve gayet başarılı bir şekilde anjiyomuzu olduk stentşmizi taktırdık hiç bir sıkıntı yaşamadan ayrıldık güler yüzü tecrübesiyle birleşen şahin beye sonsuz teşekkürler
me...ç
Beni paniğe sürüklemeden gayet başarılı bir operasyonla hayatımı kurtardı diyebilirim. İşini cok iyi biliyor. Çok ilgili ve yanındaki iki personeliyle çok iyiler. Çok teşekkür ediyorum. Güven veren bir doktor.
je...3
doktoru n hastası oldun fethiyedeki letoon hastanesinde yuksek tansiyon için ben 73 yaşındayım bu günüme kadar böyle bir doktora rastlamadım muhteşem insan çok bilgili doktor.doktorluk sanatının gerçek icracısı -letoon dan ayrıldıktan sonra izini kaybettim bende yaşadıgım şehre newyorka döndün ,şimdik antalya kaş ilçesindeyim -kendisini ziyaret edecegin -en önemli şey güven ve ben aydın beye güveniyorum-sizde güvenebilirsiniz
os...ş
İlk yüksek tansiyon hastası olarak gittiğimde A dan Z ye tam bir tetkikten geçirdikten sonra tedaviye başladı. bütün kontrollerde gereken tetkikleri yapıp buna göre ilaç tedavisini ekleyip kaldırdı ve beni çok yakından takip ederek, sağlığıma kavuşmam için gerkeni yaptığı için kendisi ve yardımcılarına teşekkür ederim.
ha....
iyi hekim. iyi insan. başarılı. ilgili.
Şahin Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şahin Aydın, Kardiyoloji.
Şahin Aydın adresi nerede?Şahin Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kötekli Mevkii Marmaris Yol Kavşağı Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şahin Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şahin Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şahin Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şahin Aydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şahin Aydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şahin Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Şahin Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muğla bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
Muğla bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar