Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu
Anjiyoplasti
Aritmide Ablasyon Tedavisi
Damar Cerrahisi Ameliyatları
Acıbadem Maslak Hastanesi
Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde)
Derin Ven Trombozu Tedavisi
Esd (Sedimantasyon)
EVAR (Endovasküler Tedavi)
Hemaferez
Acıbadem Maslak Hastanesi
Implante Edilebilen Kardiyoverter Defibrilatör (Icd)
Kalp Bypass Ameliyatı
Minimal Invaziv Cerrahi
Pediyatrik Kardiyovasküler Ameliyatlar
Periferik Anjiyografi
Acıbadem Maslak Hastanesi
Perkütan Koroner Girişim(Koroner Anjiyoplasti)
Acıbadem Maslak Hastanesi
Perkütan Translüminal Koroner Anjiyoplasti (Ptka)
Preoperatif Değerlendirme
Varis Ameliyatları
Varis Tedavisi
Vasküler Cerrahi
Acıbadem Maslak Hastanesi
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2000 yılında mezun olmuştur. Kardiyovasküler Cerrahi ihtisasını 2005 yılında İstanbul Siyami Ersek Araştırma ve Eğitim Merkezinde tamamlamıştır. Transkateter kardiyovasküler tedaviler , minimal invaziv ve robotik ilgisi olan yetişkinlere yönelik kalp cerrahisi eğitimi görmüş ve ilgili olarak belirli eğitim programlarını da tamamlamıştır.
Mayo Kliniği, Leipzig Kalp Merkezi ve Zürih Üniversite Hastanesi'nde de belli bir dönem çalışmıştır.
Yetişkin kardiyovasküler operasyonlar, endovasküler aortik, periferik müdahaleler ve transkateter kapakçık müdahaleleri yapmaktadır.
Üye olduğu Dernek ve Kuruluşlar ;
Uluslararası Minimal İnvaziv Göğüs ve Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği (ISMICS)
Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği (TSCV)
Kardiyovasküler cerrahi (Avrupa Kalp ve Damar Cerrahisi Birliği (EACTS)
The Society of Thoracic Surgeons
European Association for Cardiothoracic Surgery
European Society of Cardiovascular Surgery
The Cardiothoracic Surgery Network
ISMICS İcra Kurulunda Dünya Direktörü olarak görev yapmaktadır. Tıp mesleğinde çok çeşitli yayın ve akademik faaliyetlerin yanı sıra akademik ödüller de almıştır.
Avrupa Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği tarafından 2008 yılında Avrupa'da ''Genç Kalp Cerrahı'' ödülüne layık görülmüştür.
Birincil amacı hastalarının tedavisi için 'hasta merkezli bakım' üzerine odaklanmaktır. Hastalarının her birine güvenlik açısından tedavi ve dayanıklılık yöntemini sunmaktır.
Ameliyatım güzle geçti ameliyat sonrası gayet ilgili asistanı da. Açık kalp ameliyat oldum. Öncesinde açık ve kapalı karar verme hastayla görüme aşamasında memnun kaldık daha öncesinde de kendisini araştırdık ameliyatımı da hastane dönemi ve sonrası ara kontrolle çok güzel geçti. Teşekkür ediyoruz kendisine.
d.....
Şahin Bey'e ameliyatımı olmuştum bypass ameliyatımı gerçekleştirdi çok memnun kaldım bizi farklı bir doktora yönlendirdi. Kendisi çok iyi bir doktor çok hünerli. Hastalara tavsiye ediyoruz Şahin Beyi.
Şahin Beye umutsuz olduğumuzu bir dönemde oldukça riskli aort anevrizması ameliyatıyla ilgili bize ışık oldu. Umut oldu çok mutlu olduk çok memnun kaldık başarılı cerrahi girişim sonrasında hastamızı sağlığına kavuşturdu. Kendisine sonsuz teşekkür ediyoruz. Kendisini seviyoruz ve sayıyoruz herkese tavsiye ederiz kalp damar alanında tanıdığım en iyi cerrahi doktoru. Kendisi çok değerli bizim için.
Şahin Şenay hocaya ben aort anevrizması ameliyatı oldum kendisinden çok memnun kaldım fevkalade bir ilgi gördük tekrar kontrole gittik tekrar baktı. Bizimle konuştu bilgiler verdi. Ameliyat öncesinde de neler yapacağını anlattı ameliyat sonrası Bt çekildikten sonra gelip bilgilendirdi. Ameliyatımdan sonra yoğun bakımda 2-3 saat kaldıktan sonra odamıza çıktık. Her gün ilgilendi mükemmel bir ameliyat geçirdik. Ne acı çektim ne ağrım oldu.
i̇....
Abimin ve babamın ameliyatı için tercih ettik.Bypass ve damar tıkanıklığından tercih ettim.Yeniden doğmuş gibi oldular, operasyon çok güzel geçti.Şahin hocama teşekkürler, çok değerli bir hoca.
Doktor beyden çok memnun kaldık.Babamda böbrek yetersizliği ve kalp sorunu vardı.Kalp problemi riskliydi ama Şahin hocam iyi bir ameliyat yaptı.Çok memnun kaldık. Kısa bir sürede toparladı.Şu an yürüyebiliyor ve her işini de kendi yapabiliyor.Kısa bir sürede iyi bir iş başardı.
Çok memnun kaldım, sağolsun.Başarılarının devamını dilerim.Benim sol bacağımda varis vardı, onu lazer tekniği ile yaktılar.Ayak bileğimde şişme ve ayak baş parmağımda uyuşma,kasığımda ağrı oluyordu.Ameliyattan sonra iyiyim.
er...
Merhaba şahin Şenay muhteşem bir hoca ilgili bilgili yardımcı babamın baypas amaliyatini yaptı kendisi ve ekibi çok başarılı elinize sağlık hocam
Alanında gayet başarılı bir doktor.Yılda bir defa benim kalbimde sıkışma oluyordu.Şahin Bey'e muayeneye geldim ve test yapıldı.Yapılan testler sonucunda kalbimde delik olduğu ortaya çıktı.Şahin Bey robotik sistemle kalbimdeki deliği kapattı.Operasyon sonrasında hiçbir sorun yaşamadım.Çok ilgili olması güzeldi,sanki bir doktor değil de yakınınız gibi samimi bir doktor.Sürekli olarak bilgilendirip ,herşeyi anlatması da güzeldi.
Şahin Bey'in bulunmuş olduğu hastanede check-up sırasında damarlarımda problem ortaya çıktı.Şahin Bey'i tanımıyorduk.Kendisine yönlendirildik.Ama her türlü operasyon sonuçları ve sonrasındaki süreçle alakalı iletişim ve ilişkisinden çok memnunuz.Herkese tavsiye edebileceğimiz bir doktor.Dost olduk kendisiyle diyebiliriz. Şehir dışına taşınmamıza rağmen çok iyi bir doktor olduğu için hala kendisine geliyoruz.Bende batın bölgesinde aort damarımda ciddi büyüklükte damar genişlemesi vardı.Şahin Bey özel bir stend taktı.Kendisi dört dörtlük bir doktor.Bilgili ve ilgili.Konusunda mükemmel.
Şahin Şenay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şahin Şenay, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size Şahin Şenay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Enjeksiyon Im, Normal Randevu, Enjeksiyon Iv, Laserasyon Onarımı.
Şahin Şenay adresi nerede?Şahin Şenay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükdere Cad.No:40 Maslak Sarıyer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şahin Şenay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şahin Şenay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şahin Şenay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şahin Şenay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Şahin Şenay hangi dilleri konuşuyor?Şahin Şenay ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Şahin Şenay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şahin Şenay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şahin Şenay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şahin Şenay hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Şahin Şenay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kalp Ve Damar Cerrahları
Kadıköy Kalp Ve Damar Cerrahları